Romantici mají rádi jahodovou náplň, úspěšní lidé marcipán

  • 4
Při výběru bonbónů z bonboniéry se prý ukáže pravé já. Volba náplně, ať už je ovocná, oříšková nebo mátová, poukazuje na zřejmé charakterové vlastnosti člověka. Podle psychoterapeuta Murraye Langhama sahají romantici a pečliví lidé nejraději po bonbónech s jahodovou příchutí.

Náplň s lískovými oříšky mají údajně zase v oblibě nesmělí lidé, kteří by šli životem nejraději s kapucí na hlavě.

Ten, kdo zbožňuje kávové náplně, se prý projevuje jako perfekcionista: je neustále pod tlakem, ve stresu a je náladový, ale zároveň je kreativní a je nakloněn změnám.

Zatímco lidé uplatňující svou sílu dávají přednost třešním, kokos je to pravé pro umělce. Náplně z mandlí a marcipánu jsou podle Langhama typické pro úspěšné lidi, kteří se rádi nechávají oslavovat. Příznivci peprmintu zase srší nápady.