Program trvající přes tři hodiny je promyšlen do posledního detailu. Během něho personál naservíroval hostům čtyři chody, které si vychutnali za svitu svíček a poslechu jazzu a chansonů.
Porce jsou tak malé, že sklízíte ze stolu dříve, než číšníci roznesou talíře po celém sále. A to trvá pár minut, protože z kuchyně vybíhají v hejnech a jako tučňáci se houpavě řítí ke sklem, porcelánem a stříbrem přeplněným stolům.
Tam na gurmánský zážitek čekaly s partnery například Kateřina Hrachovcová Herčíková, Klára Doležalová, Alice Bendová, Markéta Hrubešová nebo Lucie Koňaříková. Objevila se ale také diva Hana Hegerová nebo herečka Zlata Adamovská.
Hlavní náplní večera je ale zábava, do které se zapojují i hosté sedící blízko pódia. Zlata Adamovská "umlátila" someliéra Conca gumovou rybou, když jí chtěl zout botu. Klára Doležalová málem přišla o platinový snubní prsten, když se kouzelníkovi Foxovi nepovedlo kouzlo.
Všichni se bavili, ale pokud rozuměli, protože velká část vystoupení je v angličtině. V jednu chvíli musela Klára Doležalová překládat Kateřině Hrachovcové, co že to po ní indický komik Sanjay vlastně chce.
Sanjay je pilířem programu, protože pokud nevystupuje na pódiu, prochází sálem a "otravuje" hosty přímo u stolů. Na pódiu čůrá na v křoví reinkarnovaného George Bushe. Přesvědčí Vás, že 28 000 : 7 = 13 000, nebo se prakticky diví evropskému patlavému humoru s vejci, šlehačkou a dorty, abyste nakonec spatřili jeho penis, který dokonce rozbliká červená žárovka a vzápětí skryje hedvábná kravata.
Zábava, za kterou přicházíte do zrcadlového sálu jako celebrity po červeném koberci, není rozhodně levnou záležitostí. Za vstupenku zahrnující program a menu o čtyřech chodech zaplatíte v průměru 2000 Kč, na Silvestra si ale připravte 9 500 Kč. Vždy navíc počítejte s velkou útratou za nápoje, které v ceně nejsou. Láhev vína nepořídíte za méně než 500 Kč, voda a nealko přijdou na padesátikorunu.
Když přehlédnete pár snobů, kteří nevědí, kdy přestat s pitím, zkritizují vše kolem a chovají se jako "burani", stojí za to se sem podívat.
MENU PALAZZO
KLASICKÉ MENU
Tartar ze středomořského mečouna na marinované cuketě s citrusovými plody, listy mladých salátů a ořechovo-pepřovým olejem
Trhaná domácí kachna s lesklým karotkovým zelím a brusinkovo-zázvorovým rizotem
Pečená anglická svíčková medium, jemné bramborové pyré s tomaty, lesními houbami, anýzovým demi-glace a horkým tymiánovým olejem
Flám z tmavé čokolády se sorbetem ze zelených jablek a kvasnicového piva
VEGETARIÁNSKÉ MENU
Tartar ze sušených tomatů s kapary na marinované cuketě s olivami, parmezánem, listy mladých salátů a ořechovo-pepřovým olejem
Chřestové rizoto s jahodami, silou vinnou redukcí s mátou a olivovým aroma
Pečená polenta s restovaným špenátem, jemné bramborové pyré s tomaty, lesními houbami, anýzovou máslovou omáčkou a horkým tymiánovým olejem
Flám z tmavé čokolády se sorbetem ze zelených jablek a kvasnicového piva
VSTUPNÉ
ZÓNA |
Platinum |
Gold |
Silver |
ÚT/ST/ČT/NE |
2 490 Kč |
1 990 Kč |
1 400 Kč |
PÁ/SO |
2 590 Kč |
2 190 Kč |
1 680 Kč |
SILVESTR |
9 500 Kč |
9 500 Kč |
9 500 Kč |