Pavel Vítek a Janis Sidovský

Pavel Vítek a Janis Sidovský | foto: David Port, MF DNES

Jak vypadá svatební menu?

  • 3

MENU

Aperitiv
Chlazený Pilsner Sekt s čerstvou jahodou
Becherovka
Slivovice Božkov


NOWACO Gril
Filátko z mořského vlka protkané čerstvým tymiánem
Pražma královská marinovaná v citronovém pepři, plněná limetkou a čerstvé bylinky
Špíz z lososa na citronové trávě
Bílá ryba Pangasius naložená v barevném pepři a uzené paprice
Krevety Black Tiger potírané nefiltrovaným olivovým olejem a čerstvým česnekem


Speciality restaurace Pod dračí skálou
Propečené kančí řízečky Královského lovčího
Pivní gulášek
Karlštejnské smažené řízečky
Kuřecí a vepřové roládičky  Dračí slůje


Studený a teplý bufet
Zeleninové a sýrové chuťovky na párátku
Carpacio z hovězí svíčkové a šupin parmazánu
Lahodné prosciutto
Anglický rostbeaf
Šunka od kosti
Osvěžující saláty z tropického ovoce
Zeleninové saláty s exotickými zálivkami


Dezerty
Staročeské posvícenské koláče s mákem, povidly a tvarohem
Zmrzlinový pohár Karamel
Zmrzlinový pohár Čokoládové oči
Čokoládová, vanilková, jahodová a pistáciová zmrzlina
Karamelová a čokoládová pěna
 

Sýry
Sýrové variace:
Korbáčky
Plateau Tradition
Hermelín
Mozzarella


Přílohy
Karlštejnské bramboráčky
Banketky, houstičky
Český chléb
 

Nápoje
Nealko: voda Rajec, Kofola, čerstvé džusy CHIQUITA
Víno…
Pivo Pilsner Urqell
Becherovka
Slivovice
Mojito s čerstvými lístky máty
Koktail Beton, Bavorák,
Káva Douwe Egberts