Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Hruškovi s recepty radí kuchař, který vaří pro firmu miliardáře Kellnera

Když začal v Televizních novinách na Nově vařit levně z kuřecích kůžiček, gurmánům naskočila kůžička husí. Receptový reportér Ladislav Hruška však nyní odpůrce zaskočí. V rozhovoru pro čtvrteční Magazín DNES odhaluje, že své recepty před natáčením konzultuje se špičkovými českými kuchaři, s nimiž se spřátelil.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L27i56b73o84r 55H82e61g10l17a28s 5329726125909

Blb, blb, blb, blb a zase blb - nic jiného ten člověk není. A to mi kolega v práci říkal, že se jeho vydaná kuchařka stala bestsellerem během pár dní - přemýšlím nad tím od rána a napadá mě jen jedna možnost. Blbů, jako je on, je u nás mnohem víc :(((

+1/0
25.9.2014 14:49
Foto

L60u25k65á98š 92F47r59y19d46r12y37c87h 2556266736768

tenhle prasopes české "gastronomie" si vážně odvažuje mít vlastní pořad ? :D ( píše kuchař z oboru )

0/0
22.8.2014 23:14

P18a57v46e47l 19Š58e34b40e48s54t21a 4762798905598

Strašně mě baví přicházet na ty neuvěřitelné pokrmy, levné a chutné. To levné a chutné mohl vynechat. Neuvěřitelné ty jeho recepty ale jsou, to má recht...

+3/0
22.8.2014 16:18

J55o40s33e79f 40Z41a48h61á30l40k18a 4193719568676

No budiž, když to nebude mít úspěch, můžou mu dát do ruky izolepu a pořad změnit na receptář nápadů. Efekt bude stejný.

+1/0
21.8.2014 10:51

J37i45ř35í 40D19r74a36h64o80t11a 1890355599486

Dokud nepřišel tento alchymista, tak jsem si myslel, že nemůže být nikdo horší, než Babica. Hluboce jsem se mýlil, Babica si v provnání s tímto "expertem" zaslouží Pohlreichovu hvězdu :-)

+5/−1
21.8.2014 9:28

M35i81c38h54a52l 81S57t31e45b43l44o 5699941254177

Uprostřed zpáv trapný vaření...neuvěřitelný, že se na to někdo dívá;-O;-€8-o!!Rv

+2/0
21.8.2014 8:40

Z11u49z62a83n80a 27V75l51a48c80h84o29v75á 8516782500

Hlavně by mu měl poradit logoped, aby už nelezl na obrazovku.

0/0
20.8.2014 21:36

L16u87c23i93e 57B78a64r28t74o20ň15o10v91á 5940498787205

Ty vo.e, to fakt musí zmršit i obyčejné pečené brambory s kysanou smetanou - musí do toho přijít klobása či párek...jinak se asi svět zastaví...jeden všechno prohazuje a sype eidamem, druhý zase vše osmaží, nejlépe 2 x. Kuchař, který se nestydí nabídnout veřejnosti smažák v hrnku je prostě diletant.

+2/−1
20.8.2014 20:34

L56i79b61o36r 50H78e31g59l40a89s 5739676615809

Lucie, příspěvek super, ale neurážejte ostatní kuchaře tím, že nazvete tohoto blba kuchařem :)

0/0
25.9.2014 14:50

J78i66r92k38a 80Z81a30c58e31k 3830435189706

Lada Hruska to je fuska.

Novy guru nasich domacnosti.

Buh ochranuj nasi zem.

+1/0
20.8.2014 20:07

D21a74n 58M52a40c15h18o28l71d26a 8237642194902

svet se v pr..l obraci

0/0
20.8.2014 16:58

O44s27k88a89r 60K22o38v35a42ř98í66k 8687953886967

Kšilt odzadu, ironická gesta a úsměšky....

0/0
20.8.2014 16:40

V58ě76r91a 41B18e20n83o80v46á 9429610533

Myslím, že jsou to jednpoduché recepty pro mladé maminky a tím i začínající kuchařky, které nemají mnoho času a penez na nějaké minutky. Z každého receptu a to nejen u Hrušky si může kuchařka vybrat, co se ji hodí do jídelníčku a co ne. V TV nyní převažuje v hlavních programech vaření a z kuchařů se stávají celebrity, zřejmě to diváci sledují.

+2/−1
20.8.2014 16:19

L62u17c49i78e 73B71a89r85t41o41ň93o82v95á 5410848427595

No nevím, začínající kuchařka může namazat chleba, očistit ředkvičku, a usmažit vejce, uvařit brambory, rozetřít tvaroh s česnek...nebo koupit za 20 kč krabičku loupaných rajčat, podusit s cibulí a česnekem, povařit, přidat koření, a nalít i s prachobyčejným eidamem na špagety. Dát to toustovače toust s čímkoliv a k tomu salát. Většina receptů od pana Hrušky jsou zvrhlost.

+5/0
20.8.2014 20:16

D85i71t19a 29H31a22n49o30u32s10k80o59v45á 6521568988689

mladé maminky by se měly receptům pana Hrušky vyhnout širokým obloukem.

+5/0
21.8.2014 8:19

V75á28c92l29a91v 96V15ě13r64t26e82l19á45ř 1757350511313

Bude to chutnat mimískovi? A co manža, začvachtá si?

+2/0
21.8.2014 17:42

T59o70m52á33š 40G94r10o58s51s70m19a35n95n 6884468832371

No ja nevimale knihkupectvi jaou plna kucharek od tech lehcich az po slozita jidla... No nevim ale tohle brat jako nekoho kdo me nauci varit!! Sorry na tom bych musel byt hodne spatne! Tragedie;-(

+2/0
21.8.2014 20:02

F65i66l49i39p 93F74u13c26h65s 6952657

http://dominiklandsman.blog.idnes.cz/c/390876/Potravinovy-inspektor-Lada-Hruska-se-zadusil-kuzickami.html

:-)R^

F.F.

+1/0
20.8.2014 14:50

P21e85t33r 55A18t23m91e85l 5558449441320

Někdy si říkám, že tyhle "hvězdy" a "hvězdný pořady" přece musí být záměrně vyráběny tak, že to bude tak trapný, ujetý, až se to bude líbit jako parodie. Přece není možný, aby se mohl stát "hvězdou" TV přihlouplej neumětel Babica, kterej téměř neumí dát dohromady souvislou smysluplnou větu, nebo tenhleten Hruška - afektovanej trouba s nesnesitelným (nejen) hlasovým projevem. Našlo by se spousta lidí, který by to mohli dělat líp - ve smyslu kultivivanýho projevu a sympatičnosti, ale asi to funguje jinak. Pokud to ty televize myslí od počátku vážně, tak to je asi s touhle společností fakt špatný.

+5/0
20.8.2014 14:45

L91a70d50i35s95l76a68v 36M45i35k18a 1201689124914

Náhodou, když se chce člověk pobavit a má silný žaludek, tak si Babicu na netu pustí, mě to přesně přijde jako parodie, ovšem  kdyby člověk nevěděl, že je to myšleno vážně a lidi podle toho i vaří.

0/0
20.8.2014 14:56

P65e95t48r 17A74t97m43e46l 5648469621270

No přesně...já jsem si pár jeho pasáží pustil pro zábavu, ale zábavu střídá smutnej pocit ze skutečnosti, že je to myšleno vážně a ovlivňuje to tolik lidí

+3/0
20.8.2014 15:08

T81o95m59á37š 91G31r43o56s67s52m48a17n48n 6954688292841

To uz musi byt velky sadomasochysta se koukat na tyhle pi... Ny

0/0
21.8.2014 20:04

L77a23d86i16s31l36a89v 17M37i68k33a 1571339854884

Kdepak jsou ti jeho obdivovatelé a příznivci? Že by i oni věděli, že je to sajrajt a stydí se za to, přesto, že to doma klohní taky?

0/0
20.8.2014 14:40

P42a59v85l40í84n97a 25B88u34t54a33n22o57v41á 3674784398238

Nevím, proč bych se za to měla stydět - zkoušela jsem sýrové bulky a koblihy podle jeho receptů a oboje byly dobré. Recepty neobsahují žádné špatné ingredience a tudíž netuším, co je podle Vás ten "sajrajt".

+4/0
20.8.2014 14:47

L61a85d33i74s20l60a69v 69M30i64k61a 1191989434664

Je pravda, že jsem do nedávna ani nevěděl kdo nějaký Hruška je, na Novu fakt nekoukám, ale někde na hobby o něm psali a tak jsem si nějaká videa schválně našel, z 90% je to nepoživatelný odpad.....

+1/0
20.8.2014 14:50

P59a73v88l19í38n44a 86B62u34t61a61n96o23v42á 3744684898938

Mě přišly jeho recepty mailem. Něco je, pro mě, naprosto nepřijatelné - viz. kuřecí kůžičky. Ale když to někomu chutná, proč ne. Nebudu ho pro to urážet.

Vařím každý den, protože přítel má fyzicky velmi náročnou práci. Proto chci aby měl pestrou stravu. A popravdě, už kolikrát nevím, co pořád vařit. Takže hledám nové recepty, překopávám a inovuju stávající. A myslím, že byste se divil, co a z čeho jsou lidi schopni vařit. Čím jsou některé "maminky" schopny krmit děti (a jejich tatínky). Nejsou to jen recepty, které prezentuje p. Hruška.

+1/0
20.8.2014 14:58

L43a71d10i64s66l48a35v 69M25i77k60a 1361259554884

No bych se už nedivil, to už mám za sebou přečtení receptů na mimibazaru atd., ono to člověka pobaví, ale když si představí, že s tím opravdu ládujou male děti, tak to moc pobavení není.

0/0
20.8.2014 15:02

P55a96v67l78í68n11a 78B73u33t97a23n58o63v55á 3374544948718

A děti si vybírat nemůžou :-/ Bohužel si maminky jaksi neuvědomují, že tím zadělávají svým dětem do budoucna na docela solidní problém. Ale ono to není jen tím, co některé maminky vaří, ale co celkově do dětí ládujou. Stačí se projít v nějakém obchodním centru kolem Mekáče nebo KFC. Do rok, dva starých dětí cpou hranolky a smažené maso ;-€ Ruce bych jim zpřerážela!

+3/0
20.8.2014 15:16

L24u64c71i65e 93B16a49r83t67o28ň19o11v96á 5460168177675

No jo, tak proto je to na receptech L.H. samé "zdravé jídlo", vždyť jsou to většinou kalorické a těžké "znovupečené" zákusky, sladká jídla nebo smažené děsy. Smažák z hrnku, to prostě soudný kuchař vůbec nesmí propagovat. Proč nenabídne normální tříchodové a levné menu, když je to takový borec. Teď jsem si znovu projela jeho recepty, vždyť ani obyčejné pečené brambory s kysanou smetanou nemůže udělat "jen tak", ale musí je zmršit párkem. A to je ten kámen úrazu.

+2/−1
20.8.2014 20:26

M44a17r88t31i92n63a 96T76r66o53j89a71n23o86v32á 5643648105

No, já nejsem ani obdivovatel ani příznivec, ale zase nechápu tu hysterii, kterou to vyvolává. Babica mi fakt vadí o dost víc, tenhle si aspoň nehraje na šéfkuchaře.

A dost silně pochybuju, že to, co tu nejvíc vykřikují o hnusu, sajrajtu apod., se doma krmí výhradně foie gras, norským lososem, či na biofarmách vypěstovaným hovězím...:-)

+5/0
20.8.2014 14:53

L89a27d88i13s60l39a83v 42M60i64k31a 1111759524554

Proč by se někdo cpal jen tím popsaným, sračí jen ty ingredience z kterých vaří Babica, nebo tenhle Hruška prostě udělat pořádně.....tím nemyslím ingredience typu masox, kečup atd.

+2/0
20.8.2014 14:59

J87a92n 47S16o49u31k10u73p 1884374616585

Nehrát si na šéfkuchaře a přitom v hlavním vysílacím čase ukazovat, jak ´se to má dělat´ mi přijde jako cílená snaha.

+1/0
20.8.2014 15:53

P22a53v40e85l 46M42a45l25e89č77e40k 1554595477595

Člověk, kterej hlídal kvalitu jídla v supermarketech teď „vaří“ hnus z odpadu.

+2/−2
20.8.2014 14:36

L13a42d54i64s76l46a25v 35M93i84k58a 1241779884524

Co čekat v zemi kde je nejoblíbenější TV Nova a nejčtenější deník Blesk.....

+7/0
20.8.2014 14:33

M98i75c98h79a70l 87S29n77o84p68e40k 7361658195617

to je takovej druhej nováckej Babica ala když nemáš víno, dej tam vodu a když nemáš ani tu vodu, no tak tam nedávej nic.. Rv

+1/0
20.8.2014 14:32

A90n55e12t71a 96S41o44u71k83u21p96o28v46á 4105879277

Klasika...Když nemáte limetu, dejte tam citron. Když nemáte citron, dejte tam ocet...;-D

0/0
20.8.2014 14:34

P67e36t46r 78A63t56m78e75l 5708839631690

Pěkný příklad toho, jak stačí nemít nad sebou soudnost, resp. nemít hranice (ne)trapnosti, a může být hvězdou kdokoliv. Jen to smíchat s trochou bulvárnosti a velkou dávkou populismu.

+1/0
20.8.2014 14:29
Foto

V95l46a19s59t25i41m93i12l 22Č16e91r20n64ý 3147243675

Tak jen doufám, že se Kellnerovi z těch kůžiček neudělá šoufl... ;-D

0/0
20.8.2014 14:29

A73n69e81t77a 96S50o71u10k28u40p96o44v76á 4365109227

Tak ještě jednou: Rajská omáčka se dělá z rajčat. Nejlépe zralých, keříkových. Pokud jí někdo děláte z džusu (viz hruškův recept  s rajdžusem za 20!!,-) tak věřte, že do té omáčky lejete pouze obarvenou vodu s přídatnými látkami. Ale což, enjoy!;-D

+13/−1
20.8.2014 14:22

T77o74m74a47s 11N47o12v14o16t84n15y 3601436358249

Je to levný, tak přece si to uvaří nováci doma (co na tom že je to humus), dát někde 40 korun za poctivou rajskou polévku, to je přece zlodějna, ne? ;-)

A pokud toho ještě navíc bude kýbl tak to už jsou nováci přímo v extázi :-D

+7/0
20.8.2014 14:24

K59r41i20s12t11ý11n84a 72K55o73l19e40č84k43á58ř35o84v15á 3785428893

Za dvacku, ten bude, pravej od Mattela ;-D

0/0
20.8.2014 14:24

A38n76e65t35a 66S77o70u21k45u21p65o91v26á 4475139657

;-DR^ Asi tak

0/0
20.8.2014 14:25

T33o97m21á91š 11K29a72p91l16a26n 8693579593293

tak zaprvé rajská omáčka se dělá z protlaku a nikoliv ze zralých rajčat. Teoreticky můžete i z rajčat, ale je to nesmysl, protože jednak z nich musíte nejdřív ten protlak udělat (musíte je "protlačit" přes síto) a za druhé ty protlaky se dělají rovnou u pole ze zralých rajčat, která normálně v obchodě neseženete, protože se musí do obchodu trhat zelená, protože za pár dní by je museli vyhodit.

Zadruhé když koupíte kvalitní rajčatový džus, tak je v něm překvapivě jen rajčatový protlak, voda a sůl, tedy přesně ty věci, které dáváte do té rajčatové omáčky/polívky. Takže zrovna tohle, byl jeden z jeho mála celkem smysluplných receptů (i když tedy nevidím moc smysl, když úplně stejně mohu prostě místo toho džusu koupit ten protlak, který stojí asi 7 kč v malé plechovce a přilít do něj vodu).

+3/−1
20.8.2014 14:48

K54r64i92s34t30ý63n53a 75K44o33l24e60č20k62á52ř47o68v95á 3555688613

Já bych do něj teda radši nalila vývar, ale to jen tak na okraj ;-) (krom toho, rajčata nikam tlačit nemusíte, stačí je oloupat a rozmydlit ponorným mixérem)

+2/0
20.8.2014 14:50

V17á66c49l87a19v 14P73o29u49s17t23k60a 3250651102

A co když si rajčata si utrhnu za domem na zahrádce červená a čerstvá. :-P

+1/0
20.8.2014 15:47

T98o91m26a48s 21N57o63v86o77t50n19y 3191496688569

To bude ještě větší prasárna než Babica ;-D;-D;-D Ale pro novácké trubky asi dobré no.

+8/0
20.8.2014 14:18

M72a12r90e67k 47F96l53e45k20a59č 1797562930251

Nejvíc se mi líbil komentář před smažákem v hrnku: Taky máte v práci často nepřekonatelnou chuť na smažák?!

Láďo, ne, ještě nikdy,opakuju nikdy se mi to nestalo!

+20/0
20.8.2014 13:58

P11a98v93l96a 51N47o76v79á 3165563138535

Já občas jo. Pak si ho nechám donést z nějaké knajpy, když ho mají na meníčko a pak hořce zalituju, že jsem to udělala. :-(

0/0
20.8.2014 14:04

P78a71v46e10l 93M34a59l92e43č20e69k 1564275137555

Zrovna ten smažák v hrnku byl ten největší humus, co jsem viděl!

0/0
20.8.2014 14:33
Foto

H55a15n87a 41A11n68t71o75n50o24v21á 6967309794924

A co korbáčky vyrobené z mozarelly?

0/0
20.8.2014 19:06







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.