Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zdenka Pohlreichová: U plotny je rychlejší Zdeněk, já sekám trávu

Zdenka Pohlreichová (42), manželka televizního šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha (57), si zvykla, že u nich nevládnou zajeté rodinné standardy. V kuchyni nevládne ona, ale její muž. Ona je naopak ta, která seká trávník.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A91n49t95o41n48í20n 80V32á45c74l33a14v31í77k 3918432723495

Měsíc bez sexu. Z takovou hloupost ;-D;-D;-D

0/0
31.5.2014 14:18

J61a21r58o38m93í41r 26N31o85v31o94t14n29ý 7939487981664

sprosťák co umí jen nadávat

0/−2
31.5.2014 10:39

L74a18d24i63s26l80a13v72a 47S86t91r88n27a44d47o17v94a 3758274191202

jeho restauraci kde je spoluvlastník , Café -Imperial , jsme navštívili. Obsluha v prvním případě nevrlá- starší pán , v druhém případě velice milá  holčina .

Jídlo to je malinko problém , nevíte jak má chutnat ..takže třeba mně líčka na červ. víně nechutnala -byla hořká . Člověk nevěděl zda to má tak být ,zda nahořklá chut je  normální .Z chatu s panem Pohlreichem jsem zjistila že ne , že byla připálená....dort tuším , překvapení Café Imperial byl fíkový , šílený ...Ale salát ze sněžného kraba..přísahám , že mana nebeská..

.

0/0
30.5.2014 9:37

M53o16n60i37k95a 74R65o24l19l12o83v28á 5193332786575

V takové restauraci se může dostat na plac něco připáleného?

+3/−1
30.5.2014 11:12

L47a21d51i11s52l97a86v47a 23S98t38r12n83a38d54o60v38a 3828774421582

Proč ne , je to v lidech , šéf tam není stále a stejně málokdo ví , jak to má chutnat.

+1/0
30.5.2014 11:34

M48o16n78i29k53a 37R63o22l40l79o33v95á 5163522776395

Tak to chápu,ale brala jsem za samozřejmost,že v takovém podniku si prostě netroufnou nekvalitní jídlo vydat,ať se šéfem,nebo bez.I podprůměrný kuchař pozná,že to připálil a spoléhat na to,že málokdo ví jak to má chutnat je docela hustý,to bych si netroufla ani v zaplivaný putyce.Takže asi ten podnik nebude taková hitparáda,jak mnozí,podle mě snobi,vykřikují(tím do těch snobů nezařazuji vás,vy jste mi jen potvrdila co si myslím a co jsem od x lidí slyšela)

+1/0
31.5.2014 14:01

H95e54l76e58n53a 66V29e14v85e35r33k50o69v70a 3269107

Asi ten Zdeňa nebude taková hitparáda jak se prezentuje.To je měl s omluvou pozvat na nové menu a kuchař,který to zpackal to měl zaplatit.:-)

0/0
31.5.2014 17:53

J38a93r82o87m88í21r 28N63o51v17o56t60n71ý 7229417101834

a ještě Vám majitel může vynadat do pitomců

0/0
31.5.2014 10:33

H78e39l20e23n53a 62V80e54v77e82r66k46o21v11a 3849507

A nabídl Vám nějakou kompenzaci za ten připálený chod?

0/0
30.5.2014 11:48

L27a40d58i75s29l88a96v26a 85S40t35r28n30a16d94o22v37a 3268174451552

Že to bylo připálené jsem se dozvěděla až z chatu s panem Pohlreichem , ptala jsme se ,zda ta nahořklá chut je použitím vína ..není je to připálením..tož asi půl roku po návštěvě;-D

0/0
30.5.2014 18:49

H60e21l25e50n76a 19V42e23v43e89r26k11o94v92a 3529137

To chápu že až z chatu.Ale stejně bych čekala,že vám aspoň nabídne,že při příští návštěvě dostanete něco navíc.Tedy pokud to nemáte přes půl republiky,to by se nějak moc nevyplatilo.:-)

+1/0
30.5.2014 21:09

M66a91g98d84a93l33e55n84a 41M49o66u58č11k65o50v73á 3349678495302

Nebyla jsem v žádné z jeho restaurací, ale pokud je vede tak, jak radí v Ano, šéfe - nevadí mi, že ho média tak propagují. Jen houšť takových dříčů a pracantů. Ne všechno se mu asi podaří, jak by chtěl, ale nejsou to určitě zásadní chyby. Kdybych měla restauraci, nechala bych si od něj radit nebo pomoct s rozjezdem. Ví, o čem mlu a co dělá. Což se nedá říct o 9 restauratérech z deseti u nás.

+21/−1
30.5.2014 7:51
Foto

L25u62k85á97š 80N24o89v46o81t24n62ý 6236947368428

Jeho restaurace jsou jako namazaný stroj... Pár jídel, plus nabídka na základě toho, co třeba zrovna je čerstvé (typicky ryby v Divinis). Pouze čerstvé a originální suroviny. Jenže cenově je to trochu jinde než si může většina lidí dovolit.... Těžko si Pepa na návsi otevře hospodu, kde bude nabízet hlavní jídlo za tři stovky. Lidi v ČR jdou po ceně a když bude guláš za 80 korun, tak ho budou jíst i když bude z půlky z "éček". Nejsme ochotni připlácet si za kvalitu (viz. třeba hypermarkety - nejvíce se tady daří Albertu a Tesco, což jsou snad dva nejhorší).

+3/0
30.5.2014 9:36

L91a61d59i23s21l53a65v48a 20S68t68r87n75a49d94o84v42a 3178534321512

upřímně , v týdnu byl tuším na ovinkách článek že máme 5 nejnižší min. mzdu v zemích EU. A ceny  vyšší u některých potravin než naši sousedi v Německu , jsou lidé co za tu min. mzdu pracují

+2/0
30.5.2014 9:43

T12o62m13á79š 69T41a89t15í16č73e96k 5510522390298

Ale je to taky tak, že když ubereš na honosnosti, nemusí být výborné jídlo ani z nekvalitních surovin ani plný éček. Když se rozhlídneš po lontech, zjištíš, že řezníci nabízí za stejnou cenu jako je očkovaný maso v supermarketech dobrou kvalitu, a u masa to začíná. No a když uděláš pomocí masových "odpadků" výbornou gulášovou sósu, stačí míň masa, žejo, a za osm pětek dostaneš gulášek jak kníže pán. Anebo takový škvarkový knedlíky se zelím - proč by to mělo být z hlediska kvalitních surovin drahý? - Ale vlastně jak to píšu, tak si uvědomuju, že všechny ty jídla, u kteréch vykouzlíš za pár korun pohádku, tak že k tomu patří to kuchařský umění (plus trochu potu). Házet plátky masa na pánvičku a vrznout na to broskev nebo ananas z plechovky, TO je na zákaz činnosti.

+1/0
30.5.2014 16:00

I67v28a39n 61Č56u73k20a 3582854391572

dvakrát a stačí. a to sem si myslel, já osel, že je to původní formát.;-(

+1/−5
30.5.2014 6:23

A39l37e91š 21K21e42d33z62i32o29r 2696181146781

XVEDRANE proč? Já se ptám, proč ???

+2/−4
30.5.2014 4:25

I67v38a48n 29Č56u20k42a 3382674961942

ty ''knihy'' se musí prodat!

+7/0
30.5.2014 6:27







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.