Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Šporcl v Japonsku riskuje: poprvé ochutnal jedovatou rybu

Houslista Pavel Šporcl se nebojí zariskovat. V Japonsku, kde momentálně pobývá jako velvyslanec dobré vůle, ochutnal jedovatou rybu. V případě, že by nebyla dobře připravená, hrozila by otrava a následné komplikace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P88a57t71r14i29k 44S86v87o16b73o97d26a 3629431356125

řekl bych, že riziko (vzhledem ke kvalifikaci kuchařů) je menší, než si koupit láhev tvrdého v ČR

0/0
19.3.2014 10:36

R21a90d80o96s21l25a58v 58K74l55a98u92d80a 5924178224262

Já měl dneska kapra. Sice nebyl jedovatej, zato jsem si pochutnal:-)

0/0
16.3.2014 22:49

K23a96r47o30l88í29n33a 79K30y63s51e89l93o58v56á 9342522741435

Někde jsem četla, že ta ryba není ani  dobrá, že je to jen o tom adrenalinu. Každopádně Pavel Šporcl zraje jako víno. Nebo se mi změnil vkus ;-D

0/−1
16.3.2014 21:32

O68n21d58ř73e97j 22K39u72d45r92n17a 9236667855988

To jsou tedy kyselé hrozny ....zrovna jsem si říkal, jak vypadá ten člověk zoufale. .....

0/0
16.3.2014 23:18

P49e45t86r80a 32N71o56v26á90k60o17v68á 7798956514678

Já ty ublíznutý vlasy taky nemusím, zlatej šátek.

0/0
17.3.2014 15:16

L37u27c72i52e 15H63á33n49o18v59á 4550877854237

Vlastní život a zdraví ať si každý riskuje jak chce, ale kvůli pocitu mít se s čím vytahovat na netu jist rybu, která se musí pomalu kuchat zaziva, je vrchol snobismu. Argument, ze krevety se taky hazou přímo na gril neberu. Jo, a vegetarian nejsem.

+2/0
16.3.2014 20:45

V50e83r14o93n19i21k47a 70V52o70l22h94e67j22n89o52v58á 7752936354788

Hezký článek. Až na to, že to proběhlo  začátkem března a že Pavel Šporcl  je už přes týden zase doma (minulou sobotu hrál v Rudolfinu).

0/0
16.3.2014 20:43

V95e92r42o93n84i22k47a 72V72o25l68h39e76j20n33o64v84á 7852396304658

Hezký článek. Až na to, že to proběhlo  začátkem března a že Pavel Šporcl  je už přes týden z Japonska  doma (minulou sobotu hrál v Rudolfinu).

+1/0
16.3.2014 20:42

F74r12a40n20t94i20š58e64k 10D79o92h60n43a53l 7894709104345

A jak by takovou ptakovinu napsali, kdyby byl porad v Japonsku? Volali mu a ptali se, Pavle, nemels rybu?

+2/−1
16.3.2014 21:24

L98i98b97o78r 54T52y64m90e12š 8665868737889

Taky bych do toho i šel, sice se mám rád, ale občas se má riskovat:-)

0/0
16.3.2014 16:30







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.