- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Chybí zde zásadní informace, že se zde čepovalo Ratibořické pivo z Vysočiny, speciálně uvařené pro tuto akci...
Se divim že tam toho houmlesáka s knoflíčkama pustili Koukam že úroveň šla za poslední roky dost dolu
Ples v opeře je v podstatě to samé jako vesnická tancovačka - lidi se tam taky kroutí jak tasemnice ve výkalu pří hudbě a říkají tomu tanec a blábolí o ničem, čemuž říkají společenská konverzace. A obojí je určeno pro lidi se sklony k patologické nudě - mezi než naštěstí nepatřím
Tak ono se tam dá i dobře zatančit, ale je fakt, že kvůli tomu tam v naprosté většině případů lidi nechoděj
Ale jo, proč ne. Když to někoho baví...
Tanečky snobů vytržené z každodenní reality bytí obyčejného člověka.
Tak je to ples, je snad logické, že je vytržen s každodenní reality běžného člověka, od toho se pořádá.
tyhle pseudoplesy mají do těch klasických "Vídeňského typu" velmi daleko, působí to spíš jako fraška a přehlídka bulvárních vyžírků
ja mam takovej dotaz, proc se o te partysove porad pise a proc se dela, ze je tak posh atd.? 1) od moderovani esa nevim co delala jinyho 2) neni to modelka 3) je nudna...
Nojo, Vedran nás poučil, kdo s kým a jaké knoflíčky ale v kulinářské terminologii se nám chlapec poněkud ztrácí. Pstruh byl jistě "pošírovaný" a hřbet "pečený při nízké teplotě"....no chápu, ona to je dřina být v obraze, kdo zrovna s kým spí ...:-DDD
Petr Zabystřan se píše po polsky, bo pochází z Třince, tedy: Zabystrzan (http://www.worlddancesport.org/Athlete/Detail/Petr_Zabystrzan-2140c25f-2411-479a-ac68-9e14012033ae)
Info o candrbálu mi dnes opravdu chybělo. Je skvělé, že i takových broskvovinách se se píše.