Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Takovou radost nikomu neudělám, odmítá Pohlreich odchod z televize

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, který si získal diváckou přízeň v pořadu Ano, šéfe! definitivně odpískal myšlenku, že by opustil mediální scénu a vytratil se z televize. "Takovou radost nikomu neudělám," vzkázal ve vysílání Frekvence 1.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

wiliz

.

borec R^

0/0
4.6.2010 19:21

Marek S.

Ramsay`s Hell Kitchen?

Doufam, ze se zadari stejne jako u Ano Sefe (v US a UK poradu Ramsay`s Kitchen Nightmares). Hells Kitchen asi nejlepsi reality show, ktera ted v US bezi (chysta se 7. serie). Chef Ramsay nema chybu a jsem zvedavej jestli bude Zdenda mit odvahu bejt stejne ostrej.. :-) Aby mu zase nevycitali pak, ze je moc sprostej.. :-) Kazdopadne jsem opravdu zvedavej, protoze tenhla show ma urcite potencial bejt hodne dobra!!! Uz se nemuzu dockat.R^

0/0
4.6.2010 17:05

.palič.

Re: Ramsay`s Hell Kitchen?

Stejně ostrej bohužel nebude. Stejně jako Ano,śéfe nebylo tak ostrý jako Kitchen Nightmares. Ani zdaleka. Tady na to nejsou lidi připravený. Navíc to zase bude Prima chytře vysílat před 22 hodinou a to je pak o ničem, když to vypípávaj jak u blbejch.

0/0
4.6.2010 18:07

PetrCBR

Re: Ramsay`s Hell Kitchen?

7. serie se uz vysila ... tento tyden byla premiera prvniho dilu (narez jako obvykle).

0/0
5.6.2010 1:42

ábeles

Zdeňku,

u moji Marušky by mi chutnal i chleba s máslem i když vaří ,,bohovsky,,!;-)

0/0
4.6.2010 15:31

miabella

...

No, akorát jsem podle něj včera dělala Stroganov a měli jsme nakonec chleba :-D

Rozhovor jsem slyšela, jsem ráda, že bude pokračovat.:-)

0/0
4.6.2010 13:55

Don_Alex

Re: ...

nojo, ani ridit se nenaucis tim, ze ti nekdo rekne ktery pedal je na co...;-D

0/0
4.6.2010 14:13

masteriet

Re: ...

:-D:-D

0/0
4.6.2010 14:14

miabella

Re: ...

máš recht

0/0
4.6.2010 15:05

masteriet

Je to borec, bez diskuze

ať si říká kdo chce co chce, ten svému řemeslu rozumí

0/0
4.6.2010 13:41

we_ah

Re: Je to borec, bez diskuze

...A to by me prave zajimalo! Nic proti nemu nemam, naopak se mi libi, ze je takovej, jakej je, ale zajimalo by me, jak je to s tim jeho kulinarskym umenim. Nejsem kuchar, ani moc kuchar-amater, zajimal by me nazor nekoho, kdo tomu remeslu rozumi, jestli tohle je ten pravej clovek na davani rad a napadu.

0/0
4.6.2010 13:56

masteriet

Re: Je to borec, bez diskuze

Já kuchař jsem a vím že cokoli řekne, co dělá, tak je přesně podle toho, jak by to být mělo a tak se to i studenti kuchařských a hotelových škol učí.

0/0
4.6.2010 14:06

AAA1

Re: Je to borec, bez diskuze

no ne kazdy s tim bezvyhradne souhlasi :)

http://www.macekvbotach.cz/sefe-sefe/

0/0
4.6.2010 16:07

.palič.

Re: Je to borec, bez diskuze

Tenhle zloděj ať už se jde bodnout.

0/0
4.6.2010 16:57

Don_Alex

Re: Je to borec, bez diskuze

co si chces overovat na tom, ze se ma jidlo pripravovat z cerstvych surovin a pokud mozno bez chemie? na to snad staci selsky rozum a normalne uvazujici clovek to bere za samozrejmost...To neber jako urazku, je pravda ze hodne lidi bude tvrdit ze neni rozdil mezi pouzivanim kvalitnich surovin a nahrazek, ale pritom nikdy tu kvalitni surovinu ani neochutnali...

0/0
4.6.2010 14:16

ce4you

Re: Je to borec, bez diskuze

...jenze pak je absurdni, ze 90% "profesionalu" varicich v hospodach a restauracich (nebo majitele) to nejak nevi...

0/0
4.6.2010 14:32

masteriet

Re: Je to borec, bez diskuze

To je další věc. Možná výmluvy na to,že to ušetří čas, nebo lenost kuchařů (je rozdíl stát cca 5 minut u plotny a připravit jíšku, nebo 3 vteřiny otevřít krabici a nasypat tam "instantní", nebo neznalost (nedávali ve škole pozor:-))

0/0
4.6.2010 14:39

ivabublan

Re: Je to borec, bez diskuze

absurdni to mozna je, ale je to stejne jako v kazdem oboru. Kvalitnich lidi je tak malo, ze muzes brecet. Je malo kvalitnich kucharu, je malo kvalitnich remeselniku, je malo kvalitnich programatroru, je malo kvalitnich lekaru. Da se rict, ze kvalitnich lidi je v oboru cca 10%.

0/0
5.6.2010 8:01

we_ah

Re: Je to borec, bez diskuze

Ja to spis myslel takhle: on pouziva nejaky technologicky postup, ma v oku jak co ma vypadat (opet nemyslim, ze maso ma byt vlevo a priloha vpravo), jak se co dela (postup), atd. Neresime tady jestli to dela z cerstvych nebo zkazenych surovin.

0/0
4.6.2010 14:32

masteriet

Re: Je to borec, bez diskuze

Hold v tom musí být systém. Ono tápat jestli dáš dřív sůl nebo pepř není nejlepší, hlavně v provozu. Ale je asi pravda, že není jediný, kdo tomu takhle rozumí. Ale on k tomu má ty svoje připomínky, průpovídky, a proto se to lidem líbí.

0/0
4.6.2010 14:41

honzyk

Re: Je to borec, bez diskuze

Pokud vím tak Cafe Imperial dostalo pod jeho vedením ocenění Bib Gourmand, což j e zjednodušeně řečeno o level nižší ocenění než michelinská hvězda .

0/0
4.6.2010 20:23

Bafikybaf

Re: Je to borec, bez diskuze

Bohužel si to u mě rozházel tím, že vlezl do nejpitomější rádiové stanice a navíc se bavil s těma dvěma rádobyvtipnýma težkejma ubožákama.

0/0
4.6.2010 16:47

ivabublan

Re: Je to borec, bez diskuze

zavist

0/0
5.6.2010 8:02







Najdete na iDNES.cz