Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Šéfkuchař Pohlreich je vysílený, sbohem ale zatím nedává

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, který týden co týden kontroluje mnohdy mizernou úroveň českých restaurací, je po třech sériích pořadu Ano, šéfe! vysílený. Úplný konec ale zatím neohlašuje. "Co bude, netuším. Vymýšlíme jiný projekt, ale víc k tomu říct nemůžu," řekl iDNES.cz Pohlreich.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Gaheris

mám návrh

aby šel do poslanecký kantýny a kuchyně,až zveřejní ceny tak se zasmějem,mimochodem Babica je neumětel !

0/0
22.4.2010 21:21

iuos

hmm

docela bych chtěl vidět jak se v kuchyních, kterými prošel pan Pohlreich, vaří za půl roku

0/0
22.4.2010 12:00

chachris2

Re: hmm

Většinou na plynu ... :-P

0/0
22.4.2010 13:45

Sam Raften

zábavný je ,, souboj " Polreich - Babica , nazývají

se navzájem : výměna manželek - pán kečupů

0/0
22.4.2010 8:25

Wendolene.

Nedivim se, ze je vysilen

Ceske restaurace jsou hodne casto preplacane, vari se tam mizerne a vsude je stejne jidlo, stejna desna zeleninova obloha, kdejaky Lojza soustruznik ( nic proti soustruznikum) chce rychle zbohatnout a nevi, ze restaurace je nakladny podnik, musi se tam nejen investovat penize, ale hodne prace a opravdu se snazit, aby se darilo.

0/0
22.4.2010 0:20

BigpetBig

Re: Nedivim se, ze je vysilen

Ono jde hlavně o cenu jídla a zkus vedle sebe postavit 3 restaurace s menu za 60 a pak jednu za 120 a řekneme si kde bude narváno. To je prostě holej fakt.  Potom si propočítej kolik na tom menu za 60 utrží a kolik teda zbohatne jak ty si myslíš... spíš to bude o nějakým přežití než zbohatnutí..

0/0
22.4.2010 13:18

kockasarinka

Ale už by mohl sbohem dát

ale to by se nesměl mít tak rád, chudáček

0/0
22.4.2010 0:00

Polárníliška

Re: Ale už by mohl sbohem dát

Slušně nalitá takhle při půlnoci :-P

0/0
22.4.2010 8:59

slavek133

Re: Ale už by mohl sbohem dát

chudáček8-o,to ti vyklouzlo v opilosti nebo ze závisti?

0/0
22.4.2010 10:24

trasa G brněnského metra

Je fajn ...

Že všude tam, kam Zdenek vkročí, se naučí kvalitně vařit ... :-P

0/0
21.4.2010 17:48

mattiCZ-2

Náš zlodějský, podvodnický, zbabělý...

lenivý, neumětelský, anarchistický a alibistický Kocourkov uznačující se jako ČR by si zasloužil víc Zdeňků Pohlreichů. A rozhodně ne jenom v kuchyni. R^R^R^

0/0
21.4.2010 16:46

Fare.l

Pohlreich

Hygiena by se měla blížit 100%:-), ale trošku mě zaráží, že kuchaři nemůžou být trošinku originální. Vždyť to nemusí být např. 100%itálie, proč by tam neměla být smetana. Když bude vše na jídelním lístku popsáno, tak si to bu´d objednám anebo ne. Mně těstoviny s omáčkou docela chutnají a dvojbarevné bych taky nevyhazoval. Myslím, že je někdy zbytečné rigidní, zvlášť co se týče "4.cenové" někde v Horní-Dolní.

0/0
21.4.2010 16:27

sirco

Re: Pohlreich

v takovém případě se nepíše italská kuchyně, ale mezinárodní kuchyně. To jako kdyby v Bruselu prodávali "echt české pivo" s malinovou šlehačkou.

0/0
21.4.2010 16:29

Fare.l

Re: Pohlreich

Asi nejsem takový gurmán. Včera to mělo opodstatnění - centrum ČK, ale někde na vesnici podle mě pitomost. To je ale na individuálním posouzení zákazníkem.

0/0
21.4.2010 16:33

kunde

Re: Pohlreich

Hele a co kdyby Ti v Itálii v české kuchyni udělali vepřo knedlo zelo, ale místo zelí by ti podusili kedlubnu a místo houskového knedlíku by ti dali bramborovej? ... carbonara je prostě carbonara, jako svíčková je prostě svíčková.

0/0
22.4.2010 11:49

BigpetBig

Re: Pohlreich

však ti pisatel píše, když je to v jídelníčku specifikováno. kdyby dělali zelí z kedlubny tak by sis ho nedal..

0/0
22.4.2010 13:14

komarus

mno

každý kdo vidí blafoidní hnoje v CZ restauracích má nárok být sprostý, bohužel jsme si tak zvykli za 40 let RaJe, kantýn, školních vývařoven apod. že to nerozlišíme, takže díky bohu za Pohlreicha...a mimochodem kdo si myslí, že se v kuchyni v plné akci při plné restauraci mluví jak z čítanky je úplná mimóza....(viz např Anthony Bourdain a jeho knihy - doporučujiR^

100x radši budu mít super jídlo od sprostýho kuchaře než blaf od nějakýho spisovnýho suchara...

ŘÍKÁM ANO ŠÉFE!!

0/0
21.4.2010 16:27

roedor

Re: mno

souhlas:-)A Bourdain je prostě superR^

0/0
21.4.2010 16:58

Teletabis

No jestli Zdeněk

mluví příliš sprostě, tak ať si celá ta slavná rada jde poslechnout děti před školu. A pak od koho to Zdeněk má.

0/0
21.4.2010 16:27

sirco

Pohlreich a prima

už se nabírají lidé na nový pořad, něco jako kuchařská soutěž.

Osobně myslím, že by se měl spíš zabývat Imperialem. Jde to tam s jídlem od deseti k pěti a s cenama od deseti k patnácti.

0/0
21.4.2010 16:26

matkoslav1

houby

Problém je v tom, že si plešoun na sebe upletl bič. Stačí se projít po Praze a je ho vidět na x billboardech, cpe se do věcí, kterým vůbec nerozumí (třeba Česká pojišťovna)... A lidi ho žerou, protože je česká kopie Ramseyho (až na to, že Ramsey je mnohem lepší kuchař)...

A teď do mě Babicou...

0/0
21.4.2010 16:15

Petr1234

Re: houby

a on se s ramseym vůbec nesrovnává

0/0
21.4.2010 16:26

slavek133

Re: houby

a kolikrát jsi od Ramseye ochutnal,že porovnáváš?

0/0
22.4.2010 10:41

Hawk

video ?

Co mě na iDnes opravdu vadí je to, že velice často na titulce zobrazují, že ve článku je video (takže si člověk říká, že je tam např. rozhovor apt.) velice často je to video,

které s článkem vůbec nesouvisí. Viz tato znělka z primy.

0/0
21.4.2010 16:14

mk.charlie

Pohlreich by opravdu neměl na kuchaře mluvit sprostě,

měl by je rovnou řezat bičem hlava-nehlava!

0/0
21.4.2010 16:11

nonick2

No...ani ta jeho restaurace nijak slavně nedopadla

viz poslední Týden...Rv

0/0
21.4.2010 16:11

mattonka

Re: No...ani ta jeho restaurace nijak slavně nedopadla

taky jsem to četla a vyvolalo to ve mě docela zvědavost, asi budu muset zavítat

0/0
21.4.2010 16:51

nonick2

Re: No...ani ta jeho restaurace nijak slavně nedopadla

tak hlavně pak doma větrat...větrat...  ;-)

0/0
21.4.2010 17:08

roedor

Re: No...ani ta jeho restaurace nijak slavně nedopadla

ale psal to Macek, takže je to potřeba brát trošku s rezervou;-)

0/0
21.4.2010 16:59

mokikin

Pohlreich nemůže být všude...

... ozvat se musí sami zákazníci, že se to, co jim donesou na stůl nedá žrát!

0/0
21.4.2010 16:10

Duck Egg

Tak rada...

...pro rozhlasové a televizní vysílání už několikrát jednala o tom, že je Polreich příliš sprostý, zatímco na kusy rozstřílená nebo roztrhaná lidská těla v různých hororech nebo akčních ptákovinách jí nevadí. A to si už vůbec nedovedu představit, jak by čumněli na pořad toho Ramseye "Kitchen Nightmares". Obskurní a neužitečná sebranka které uniká podstatné a ryje se v hovadinách, jinak tenhle "orgán" charakterizovat nelze... Rv 

0/0
21.4.2010 16:10

honzyk

Re: Tak rada...

přesně tak RRTV je orgán úplně na ....|---|...-|-.|---|

0/0
21.4.2010 16:32

opportunity

Re: Tak rada...

a taky na .--./../-.-./.... ale ne, zas by mi to sežralo dukáty

0/0
21.4.2010 20:11

MPík

Pohlreich nebo někdo jiný...

Hlavně kuchař se zkušenostmi a autoritou. Restaurace v ČR potřebují i po třetí řadě pořadu Ano šéfe tvrdou kritiku. Jako včera, kdy italskou kuchyni vařil borec, kterej v Itálii nikdy nebyl (fakt dálka do Itálie, co?). A na pizzu cpal eidam, gorgonzolu nahrazoval nivou (to je fakt jiná chuť) a všude cpal smetanu. To i já, laik, poznám, že tady něco nehraje. Prosím, udržte v TV jakýkoliv pořad, který se bude věnovat kvalitě jídla v restauracích. Moc děkuji!

0/0
21.4.2010 15:56

bankéř-ka

Re: Pohlreich nebo někdo jiný...

R^  hlavně že pani provozní tak jezdí hodně často ! a ví kulový ;-D

0/0
21.4.2010 16:02

Eda.Hans

Kdyby nebyl pan Pohlreich, tak chroustáme nadále umělotiny

Kdyby pan Pohlreich občas něco nezahlásil na účet všech těch umělých dochucovadel a nesmyslů, tak to dlabem do dnes. Pan Pohlreich otevřel konečně lidem oči a diskusi na témata zdravého stravování. Výsledkem jsou pak ty reklamy co vidíme v tv, kdy se firmy začínají předhánět kdo vyrobí jogurt bez umělých barviv a pod. Samozřejmě paní doktorka Zeithamlová s kolegou taky dělali hodně, ale Pohlreich to lidem vyřval.

0/0
21.4.2010 15:53

matkoslav1

Re: Kdyby nebyl pan Pohlreich, tak chroustáme nadále umělotiny

Ne! To není Pohlreichem! Jak říká sám - on je jenom herečka! Nesnáším, když někdo dělá z plešouna Boha jen proto, že dělá českou verzi Kitchen Nightmares.

0/0
21.4.2010 16:13

bankéř-ka

Jediná

věc na kterou se dá v tele koukat a zase pude do hajzlu... chtěj snad vydělávat prachy ne odhánět diváky! 8-o

0/0
21.4.2010 15:49

buddy_cz

Je to borec

ani se mu nedivím, že je z těch rádobykuchařů vysílený.. na většinu z nich je hrubý slovník potřeba jako sůl..

0/0
21.4.2010 15:40

wiliz

.

Je to borec ;-)R^

0/0
21.4.2010 15:39

dodržuji kodex, zejména bod 13

Re: .

Je to rebel ... :-P

0/0
21.4.2010 15:40

_m-

Re: .

asi větříček.....

0/0
21.4.2010 15:41

chachris4

Re: .

Madlo, prej je o tobě článek na Oně ... :-P

0/0
21.4.2010 15:49

matkoslav1

Re: .

To je režie a... marketing Rv

0/0
21.4.2010 16:16

Výhra ČSSD - prohra Česka

Pohlreichovi

fandím R^R^R^R^R^R^

0/0
21.4.2010 15:33

pavel.61

souhlasim

ta po.........na rada nema nic jineho na praci,tak vymysli voloviny,no

0/0
21.4.2010 15:33

bufalo.blil

utahanej

jak šňůra od hajzlu;-D

0/0
21.4.2010 15:29

leather-man

Re: utahanej

;-D;-D;-D

0/0
21.4.2010 15:31

Ludek-ii

Je to lysohlávka

0/0
21.4.2010 15:28

leather-man

Re: Je to lysohlávka

Díky, pane Babico, za váš ohlas, ale opakovaný vtip, není vtipem. :-P

0/0
21.4.2010 15:31







Najdete na iDNES.cz