Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Japoncům prý přestává chutnat saké

Stovky let poté, co se naučili vyrábět víno z kvašené rýže - saké, na ně Japonci přestávají mít chuť. Kdysi nejoblíbenější pití zdejších domácností a restaurací vytlačuje dovážené víno a pálenka šóčú. Důvodem je prý to, že se Japonci odklánějí od ryb a rýže k jiným druhům masa a mléčným výrobkům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

jirspi

Tohle nechápu...

Pořád je přece lepší se ožralý zblít ze saké, než se střízlivý zblít ze suši (-:

0/0
1.9.2008 21:41

risan

???

důvodem proč japonci přestávají pít saké je, že z něj děsně bolí druhý den ráno hlava, pane redaktore, zakalte s japoncema a uvidíte ;-D

0/0
29.8.2008 15:09

Los-Pesos

Doporučení

Začněte pít české pivo :-) R^

0/0
28.8.2008 16:50

Naked and petrified

Ryzove vnio?

Co na tom, ze je to spis pivo...aspon technologicky.

0/0
25.8.2008 13:55

JetMeresjev

beer

no co jsem tak videl tak chlastaj pivo jako o zavod ;)

0/0
25.8.2008 13:36







Najdete na iDNES.cz