- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
to jsem eště neviděl, celej rozhovor o svíčkový, ale jak jsem si přečetl o kuřeti na paprice tak se mi ulevilo, na Inně je nevíc sexy mozek
Tak to, že ráda poradí a předá zkušenosti (tchýně) je právě ten kámen úrazu. Protože takové paní obvykle rády radí a předávají zkušenosti, i když se jich nikdo na nic neptá...
Neni hruba nouka, ale mouka Wondra ktera se prodava v supermarketech v NYC ji nahradi. Nevim jestli se prodava na Manhattanu, ale v Brooklynu v Key fooded ji maji. Takze Inno nahrada je na svete, je to dobra mouka na knedliky a knedliky z ni jsou super a je urcena take do omacek.Let's go Rangers!
V Chicagu je cesky kram a maji tam i mouku, stavu a jine zbozi. Nas co hrubou mouku, ta se pouziva vyjimecne, spis polohruba je lepsi.Americka hladka mouka je prilis ridka, takze se s ni tezko zahustuje omacka,ale jestli neni po ruce cesky kram vystaci i polska mouka, jejich mouka je cislovana a je podobna ty nasi
přesně svíčková je jako rodina.... Obojí je základem dobrého státu :-)))
Nevím, proč se všichni novináři babrají, jestli umí svíčkovou - hlavně, když to mezi nimi klape....
Typická česká jídla jako Boloňská .Tak to pak jo. Holka vypadá taková jednouduchá, ale je pěkná...
ale té holčiny je mi spíš líto...aby se mu zavděčila musí se hlavně naučit svíčkovou, by mě zajímalo kolik času na to má než ji Jára pustí k vodě, protože nebude jako od maminky..
Jarda je pitomec od pohledu a nejspíš do smrti nepřestřihne pupeční šňůru
jen nevím, jestli Jára hledá partnerku, nebo náhradu za maminku.