Na galavečeru, kde se vybíraly peníze na stavbu nového hospice v Norfolku, se podávala večeře o pěti chodech, kterou připravilo pět michelinských šéfkuchařů Galton Blackiston, Sat Bains, Claude Bosi, Tom Kerridge a Mark Edwards.
„William se většinou musí spokojit s mým vařením,“ řekla kuchařům vévodkyně Kate.
„To je důvod, proč jsem tak hubený,“ dodal k tomu princ v žertu.
Královský pár s dalšími hosty si opravdu pochutnali. Podávaly se krekry obarvené inkoustem z chobotnice a k nim uzený losos z Morstonu, ceviche z hřebenatek, mořský okoun na divoko, filety z houghtonské zvěřiny s pyré z červené řepy a omáčka z norfolských malin, jahod, borůvek a cideru.
William dorazil ve smokingu a Kate opět zrecyklovala šaty. Předvedla nádhernou růžovou róbu z dílny své oblíbené návrhářky Jenny Packhamové. Model pudrové barvy s korálky a metalickými odlesky už měla před pěti lety na jiné charitativní akci v Londýně.