- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Blb, blb, blb, blb a zase blb - nic jiného ten člověk není. A to mi kolega v práci říkal, že se jeho vydaná kuchařka stala bestsellerem během pár dní - přemýšlím nad tím od rána a napadá mě jen jedna možnost. Blbů, jako je on, je u nás mnohem víc :(((
tenhle prasopes české "gastronomie" si vážně odvažuje mít vlastní pořad ? :D ( píše kuchař z oboru )
Strašně mě baví přicházet na ty neuvěřitelné pokrmy, levné a chutné. To levné a chutné mohl vynechat. Neuvěřitelné ty jeho recepty ale jsou, to má recht...
No budiž, když to nebude mít úspěch, můžou mu dát do ruky izolepu a pořad změnit na receptář nápadů. Efekt bude stejný.
Dokud nepřišel tento alchymista, tak jsem si myslel, že nemůže být nikdo horší, než Babica. Hluboce jsem se mýlil, Babica si v provnání s tímto "expertem" zaslouží Pohlreichovu hvězdu
Uprostřed zpáv trapný vaření...neuvěřitelný, že se na to někdo dívá
Hlavně by mu měl poradit logoped, aby už nelezl na obrazovku.
Ty vo.e, to fakt musí zmršit i obyčejné pečené brambory s kysanou smetanou - musí do toho přijít klobása či párek...jinak se asi svět zastaví...jeden všechno prohazuje a sype eidamem, druhý zase vše osmaží, nejlépe 2 x. Kuchař, který se nestydí nabídnout veřejnosti smažák v hrnku je prostě diletant.
Lucie, příspěvek super, ale neurážejte ostatní kuchaře tím, že nazvete tohoto blba kuchařem :)
Lada Hruska to je fuska.
Novy guru nasich domacnosti.
Buh ochranuj nasi zem.