Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Hruškovi s recepty radí kuchař, který vaří pro firmu miliardáře Kellnera

Když začal v Televizních novinách na Nově vařit levně z kuřecích kůžiček, gurmánům naskočila kůžička husí. Receptový reportér Ladislav Hruška však nyní odpůrce zaskočí. V rozhovoru pro čtvrteční Magazín DNES odhaluje, že své recepty před natáčením konzultuje se špičkovými českými kuchaři, s nimiž se spřátelil.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L62i29b13o47r 65H57e92g52l45a92s 5159306215179

Blb, blb, blb, blb a zase blb - nic jiného ten člověk není. A to mi kolega v práci říkal, že se jeho vydaná kuchařka stala bestsellerem během pár dní - přemýšlím nad tím od rána a napadá mě jen jedna možnost. Blbů, jako je on, je u nás mnohem víc :(((

+1/0
25.9.2014 14:49
Foto

L40u51k48á16š 91F15r71y52d69r22y67c31h 2606386846618

tenhle prasopes české "gastronomie" si vážně odvažuje mít vlastní pořad ? :D ( píše kuchař z oboru )

0/0
22.8.2014 23:14

P24a53v53e38l 65Š53e14b71e47s35t94a 4732858425288

Strašně mě baví přicházet na ty neuvěřitelné pokrmy, levné a chutné. To levné a chutné mohl vynechat. Neuvěřitelné ty jeho recepty ale jsou, to má recht...

+3/0
22.8.2014 16:18

J95o59s41e31f 49Z68a34h76á57l95k89a 4763439358976

No budiž, když to nebude mít úspěch, můžou mu dát do ruky izolepu a pořad změnit na receptář nápadů. Efekt bude stejný.

+1/0
21.8.2014 10:51

J35i42ř24í 59D40r89a75h66o78t74a 1970435449546

Dokud nepřišel tento alchymista, tak jsem si myslel, že nemůže být nikdo horší, než Babica. Hluboce jsem se mýlil, Babica si v provnání s tímto "expertem" zaslouží Pohlreichovu hvězdu :-)

+5/−1
21.8.2014 9:28

M79i76c78h83a79l 49S35t11e95b63l22o 5549281754797

Uprostřed zpáv trapný vaření...neuvěřitelný, že se na to někdo dívá;-O;-€8-o!!Rv

+2/0
21.8.2014 8:40

Z68u62z37a37n22a 36V68l40a71c81h86o15v82á 8746512740

Hlavně by mu měl poradit logoped, aby už nelezl na obrazovku.

0/0
20.8.2014 21:36

L70u90c42i13e 26B23a97r58t54o58ň10o41v27á 5950288447565

Ty vo.e, to fakt musí zmršit i obyčejné pečené brambory s kysanou smetanou - musí do toho přijít klobása či párek...jinak se asi svět zastaví...jeden všechno prohazuje a sype eidamem, druhý zase vše osmaží, nejlépe 2 x. Kuchař, který se nestydí nabídnout veřejnosti smažák v hrnku je prostě diletant.

+2/−1
20.8.2014 20:34

L89i97b15o44r 15H16e42g52l17a47s 5229976615299

Lucie, příspěvek super, ale neurážejte ostatní kuchaře tím, že nazvete tohoto blba kuchařem :)

0/0
25.9.2014 14:50

J27i31r21k46a 83Z37a43c76e51k 3490395779666

Lada Hruska to je fuska.

Novy guru nasich domacnosti.

Buh ochranuj nasi zem.

+1/0
20.8.2014 20:07

D77a68n 98M53a84c68h70o35l83d53a 8687352844352

svet se v pr..l obraci

0/0
20.8.2014 16:58

O69s73k15a59r 46K55o96v79a23ř94í83k 8807603296567

Kšilt odzadu, ironická gesta a úsměšky....

0/0
20.8.2014 16:40

V31ě62r93a 75B37e74n73o47v48á 7677220915589

Myslím, že jsou to jednpoduché recepty pro mladé maminky a tím i začínající kuchařky, které nemají mnoho času a penez na nějaké minutky. Z každého receptu a to nejen u Hrušky si může kuchařka vybrat, co se ji hodí do jídelníčku a co ne. V TV nyní převažuje v hlavních programech vaření a z kuchařů se stávají celebrity, zřejmě to diváci sledují.

+2/−1
20.8.2014 16:19

L91u47c67i77e 58B51a18r16t77o44ň79o41v20á 5800888857575

No nevím, začínající kuchařka může namazat chleba, očistit ředkvičku, a usmažit vejce, uvařit brambory, rozetřít tvaroh s česnek...nebo koupit za 20 kč krabičku loupaných rajčat, podusit s cibulí a česnekem, povařit, přidat koření, a nalít i s prachobyčejným eidamem na špagety. Dát to toustovače toust s čímkoliv a k tomu salát. Většina receptů od pana Hrušky jsou zvrhlost.

+5/0
20.8.2014 20:16

D11i87t20a 15H37a32n16o40u19s96k94o98v67á 6201788438149

mladé maminky by se měly receptům pana Hrušky vyhnout širokým obloukem.

+5/0
21.8.2014 8:19

V31á30c57l26a13v 11V77ě47r24t84e59l94á95ř 1637920581623

Bude to chutnat mimískovi? A co manža, začvachtá si?

+2/0
21.8.2014 17:42

T19o21m14á48š 85G19r44o70s27s41m21a21n78n 6754688612761

No ja nevimale knihkupectvi jaou plna kucharek od tech lehcich az po slozita jidla... No nevim ale tohle brat jako nekoho kdo me nauci varit!! Sorry na tom bych musel byt hodne spatne! Tragedie;-(

+2/0
21.8.2014 20:02

F76i67l64i10p 83F83u18c37h88s 6172317

http://dominiklandsman.blog.idnes.cz/c/390876/Potravinovy-inspektor-Lada-Hruska-se-zadusil-kuzickami.html

:-)R^

F.F.

+1/0
20.8.2014 14:50

P80e24t10r 41A15t19m57e69l 5318989811430

Někdy si říkám, že tyhle "hvězdy" a "hvězdný pořady" přece musí být záměrně vyráběny tak, že to bude tak trapný, ujetý, až se to bude líbit jako parodie. Přece není možný, aby se mohl stát "hvězdou" TV přihlouplej neumětel Babica, kterej téměř neumí dát dohromady souvislou smysluplnou větu, nebo tenhleten Hruška - afektovanej trouba s nesnesitelným (nejen) hlasovým projevem. Našlo by se spousta lidí, který by to mohli dělat líp - ve smyslu kultivivanýho projevu a sympatičnosti, ale asi to funguje jinak. Pokud to ty televize myslí od počátku vážně, tak to je asi s touhle společností fakt špatný.

+5/0
20.8.2014 14:45

L47a80d41i83s45l36a13v 15M82i36k44a 1851269904964

Náhodou, když se chce člověk pobavit a má silný žaludek, tak si Babicu na netu pustí, mě to přesně přijde jako parodie, ovšem  kdyby člověk nevěděl, že je to myšleno vážně a lidi podle toho i vaří.

0/0
20.8.2014 14:56

P19e36t30r 40A58t30m36e49l 5468279201790

No přesně...já jsem si pár jeho pasáží pustil pro zábavu, ale zábavu střídá smutnej pocit ze skutečnosti, že je to myšleno vážně a ovlivňuje to tolik lidí

+3/0
20.8.2014 15:08

T72o66m20á90š 55G76r84o30s61s13m52a33n91n 6614148252961

To uz musi byt velky sadomasochysta se koukat na tyhle pi... Ny

0/0
21.8.2014 20:04

L86a65d54i88s28l59a60v 93M78i51k84a 1271539904474

Kdepak jsou ti jeho obdivovatelé a příznivci? Že by i oni věděli, že je to sajrajt a stydí se za to, přesto, že to doma klohní taky?

0/0
20.8.2014 14:40

P28a25v33l41í25n25a 52B39u48t15a76n57o33v76á 3164664678328

Nevím, proč bych se za to měla stydět - zkoušela jsem sýrové bulky a koblihy podle jeho receptů a oboje byly dobré. Recepty neobsahují žádné špatné ingredience a tudíž netuším, co je podle Vás ten "sajrajt".

+4/0
20.8.2014 14:47

L34a48d39i54s34l83a48v 59M40i60k97a 1421449434594

Je pravda, že jsem do nedávna ani nevěděl kdo nějaký Hruška je, na Novu fakt nekoukám, ale někde na hobby o něm psali a tak jsem si nějaká videa schválně našel, z 90% je to nepoživatelný odpad.....

+1/0
20.8.2014 14:50

P60a85v73l45í80n82a 81B71u22t24a49n22o82v13á 3704114458288

Mě přišly jeho recepty mailem. Něco je, pro mě, naprosto nepřijatelné - viz. kuřecí kůžičky. Ale když to někomu chutná, proč ne. Nebudu ho pro to urážet.

Vařím každý den, protože přítel má fyzicky velmi náročnou práci. Proto chci aby měl pestrou stravu. A popravdě, už kolikrát nevím, co pořád vařit. Takže hledám nové recepty, překopávám a inovuju stávající. A myslím, že byste se divil, co a z čeho jsou lidi schopni vařit. Čím jsou některé "maminky" schopny krmit děti (a jejich tatínky). Nejsou to jen recepty, které prezentuje p. Hruška.

+1/0
20.8.2014 14:58

L58a31d65i98s87l70a97v 57M75i64k21a 1771499724414

No bych se už nedivil, to už mám za sebou přečtení receptů na mimibazaru atd., ono to člověka pobaví, ale když si představí, že s tím opravdu ládujou male děti, tak to moc pobavení není.

0/0
20.8.2014 15:02

P23a73v25l30í92n31a 50B51u66t67a42n19o43v36á 3764374898968

A děti si vybírat nemůžou :-/ Bohužel si maminky jaksi neuvědomují, že tím zadělávají svým dětem do budoucna na docela solidní problém. Ale ono to není jen tím, co některé maminky vaří, ale co celkově do dětí ládujou. Stačí se projít v nějakém obchodním centru kolem Mekáče nebo KFC. Do rok, dva starých dětí cpou hranolky a smažené maso ;-€ Ruce bych jim zpřerážela!

+3/0
20.8.2014 15:16

L96u26c84i38e 94B86a84r74t81o35ň15o16v10á 5450108487505

No jo, tak proto je to na receptech L.H. samé "zdravé jídlo", vždyť jsou to většinou kalorické a těžké "znovupečené" zákusky, sladká jídla nebo smažené děsy. Smažák z hrnku, to prostě soudný kuchař vůbec nesmí propagovat. Proč nenabídne normální tříchodové a levné menu, když je to takový borec. Teď jsem si znovu projela jeho recepty, vždyť ani obyčejné pečené brambory s kysanou smetanou nemůže udělat "jen tak", ale musí je zmršit párkem. A to je ten kámen úrazu.

+2/−1
20.8.2014 20:26

M88a95r84t25i35n36a 79T24r41o29j37a87n23o49v87á 5833878515

No, já nejsem ani obdivovatel ani příznivec, ale zase nechápu tu hysterii, kterou to vyvolává. Babica mi fakt vadí o dost víc, tenhle si aspoň nehraje na šéfkuchaře.

A dost silně pochybuju, že to, co tu nejvíc vykřikují o hnusu, sajrajtu apod., se doma krmí výhradně foie gras, norským lososem, či na biofarmách vypěstovaným hovězím...:-)

+5/0
20.8.2014 14:53

L75a25d38i45s30l42a17v 56M68i26k60a 1611419734434

Proč by se někdo cpal jen tím popsaným, sračí jen ty ingredience z kterých vaří Babica, nebo tenhle Hruška prostě udělat pořádně.....tím nemyslím ingredience typu masox, kečup atd.

+2/0
20.8.2014 14:59

J86a35n 47S92o22u80k90u57p 1574794546655

Nehrát si na šéfkuchaře a přitom v hlavním vysílacím čase ukazovat, jak ´se to má dělat´ mi přijde jako cílená snaha.

+1/0
20.8.2014 15:53

P46a92v21e65l 27M26a57l57e72č35e60k 1604635817285

Člověk, kterej hlídal kvalitu jídla v supermarketech teď „vaří“ hnus z odpadu.

+2/−2
20.8.2014 14:36

L79a20d97i79s67l95a24v 79M61i62k45a 1931389934344

Co čekat v zemi kde je nejoblíbenější TV Nova a nejčtenější deník Blesk.....

+7/0
20.8.2014 14:33

M79i86c50h87a51l 19S74n14o94p43e25k 7251848245987

to je takovej druhej nováckej Babica ala když nemáš víno, dej tam vodu a když nemáš ani tu vodu, no tak tam nedávej nic.. Rv

+1/0
20.8.2014 14:32

A86n41e58t98a 71S77o47u80k73u97p50o78v40á 4135649797

Klasika...Když nemáte limetu, dejte tam citron. Když nemáte citron, dejte tam ocet...;-D

0/0
20.8.2014 14:34

P62e29t77r 11A79t73m23e93l 5758699451920

Pěkný příklad toho, jak stačí nemít nad sebou soudnost, resp. nemít hranice (ne)trapnosti, a může být hvězdou kdokoliv. Jen to smíchat s trochou bulvárnosti a velkou dávkou populismu.

+1/0
20.8.2014 14:29
Foto

V84l33a79s97t94i46m62i57l 61Č79e94r61n12ý 3497683235

Tak jen doufám, že se Kellnerovi z těch kůžiček neudělá šoufl... ;-D

0/0
20.8.2014 14:29

A53n68e95t73a 90S78o44u61k64u46p96o17v67á 4455149957

Tak ještě jednou: Rajská omáčka se dělá z rajčat. Nejlépe zralých, keříkových. Pokud jí někdo děláte z džusu (viz hruškův recept  s rajdžusem za 20!!,-) tak věřte, že do té omáčky lejete pouze obarvenou vodu s přídatnými látkami. Ale což, enjoy!;-D

+13/−1
20.8.2014 14:22

T17o11m87a88s 73N69o79v44o66t11n31y 3111486818499

Je to levný, tak přece si to uvaří nováci doma (co na tom že je to humus), dát někde 40 korun za poctivou rajskou polévku, to je přece zlodějna, ne? ;-)

A pokud toho ještě navíc bude kýbl tak to už jsou nováci přímo v extázi :-D

+7/0
20.8.2014 14:24

K76r34i53s79t32ý11n49a 28K92o53l45e45č40k10á64ř50o93v44á 3895648943

Za dvacku, ten bude, pravej od Mattela ;-D

0/0
20.8.2014 14:24

A47n79e34t78a 97S25o39u34k76u22p60o26v63á 4575399427

;-DR^ Asi tak

0/0
20.8.2014 14:25

T90o34m72á15š 61K68a95p30l34a44n 8143669463803

tak zaprvé rajská omáčka se dělá z protlaku a nikoliv ze zralých rajčat. Teoreticky můžete i z rajčat, ale je to nesmysl, protože jednak z nich musíte nejdřív ten protlak udělat (musíte je "protlačit" přes síto) a za druhé ty protlaky se dělají rovnou u pole ze zralých rajčat, která normálně v obchodě neseženete, protože se musí do obchodu trhat zelená, protože za pár dní by je museli vyhodit.

Zadruhé když koupíte kvalitní rajčatový džus, tak je v něm překvapivě jen rajčatový protlak, voda a sůl, tedy přesně ty věci, které dáváte do té rajčatové omáčky/polívky. Takže zrovna tohle, byl jeden z jeho mála celkem smysluplných receptů (i když tedy nevidím moc smysl, když úplně stejně mohu prostě místo toho džusu koupit ten protlak, který stojí asi 7 kč v malé plechovce a přilít do něj vodu).

+3/−1
20.8.2014 14:48

K17r14i91s83t81ý86n73a 55K53o13l33e88č67k75á32ř84o23v46á 3175218603

Já bych do něj teda radši nalila vývar, ale to jen tak na okraj ;-) (krom toho, rajčata nikam tlačit nemusíte, stačí je oloupat a rozmydlit ponorným mixérem)

+2/0
20.8.2014 14:50

V53á65c91l88a85v 21P37o57u73s80t35k67a 3400411532

A co když si rajčata si utrhnu za domem na zahrádce červená a čerstvá. :-P

+1/0
20.8.2014 15:47

T22o70m72a57s 55N26o78v29o12t37n79y 3371536118599

To bude ještě větší prasárna než Babica ;-D;-D;-D Ale pro novácké trubky asi dobré no.

+8/0
20.8.2014 14:18

M89a29r38e69k 55F59l35e91k91a11č 1617272940381

Nejvíc se mi líbil komentář před smažákem v hrnku: Taky máte v práci často nepřekonatelnou chuť na smažák?!

Láďo, ne, ještě nikdy,opakuju nikdy se mi to nestalo!

+20/0
20.8.2014 13:58

P52a62v10l45a 89N40o11v74á 3435623158365

Já občas jo. Pak si ho nechám donést z nějaké knajpy, když ho mají na meníčko a pak hořce zalituju, že jsem to udělala. :-(

0/0
20.8.2014 14:04

P86a72v86e57l 40M10a14l71e31č45e47k 1124715967615

Zrovna ten smažák v hrnku byl ten největší humus, co jsem viděl!

0/0
20.8.2014 14:33
Foto

H45a80n64a 54A64n60t33o72n83o27v37á 6187219284874

A co korbáčky vyrobené z mozarelly?

0/0
20.8.2014 19:06





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.