Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Hruškovi s recepty radí kuchař, který vaří pro firmu miliardáře Kellnera

Když začal v Televizních novinách na Nově vařit levně z kuřecích kůžiček, gurmánům naskočila kůžička husí. Receptový reportér Ladislav Hruška však nyní odpůrce zaskočí. V rozhovoru pro čtvrteční Magazín DNES odhaluje, že své recepty před natáčením konzultuje se špičkovými českými kuchaři, s nimiž se spřátelil.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L59i30b85o98r 74H10e98g10l14a18s 5729946955809

Blb, blb, blb, blb a zase blb - nic jiného ten člověk není. A to mi kolega v práci říkal, že se jeho vydaná kuchařka stala bestsellerem během pár dní - přemýšlím nad tím od rána a napadá mě jen jedna možnost. Blbů, jako je on, je u nás mnohem víc :(((

+1/0
25.9.2014 14:49
Foto

L51u84k44á17š 88F95r91y18d10r56y39c66h 2206156786438

tenhle prasopes české "gastronomie" si vážně odvažuje mít vlastní pořad ? :D ( píše kuchař z oboru )

0/0
22.8.2014 23:14

P11a80v81e54l 23Š49e68b31e66s60t35a 4172318435578

Strašně mě baví přicházet na ty neuvěřitelné pokrmy, levné a chutné. To levné a chutné mohl vynechat. Neuvěřitelné ty jeho recepty ale jsou, to má recht...

+3/0
22.8.2014 16:18

J38o54s93e16f 86Z27a94h26á64l12k58a 4723559428646

No budiž, když to nebude mít úspěch, můžou mu dát do ruky izolepu a pořad změnit na receptář nápadů. Efekt bude stejný.

+1/0
21.8.2014 10:51

J94i30ř66í 12D36r90a50h82o40t82a 1620775559626

Dokud nepřišel tento alchymista, tak jsem si myslel, že nemůže být nikdo horší, než Babica. Hluboce jsem se mýlil, Babica si v provnání s tímto "expertem" zaslouží Pohlreichovu hvězdu :-)

+5/−1
21.8.2014 9:28

M88i69c74h52a28l 83S71t14e27b61l47o 5839261784947

Uprostřed zpáv trapný vaření...neuvěřitelný, že se na to někdo dívá;-O;-€8-o!!Rv

+2/0
21.8.2014 8:40

Z49u92z35a66n71a 40V67l15a93c51h17o55v23á 8216522190

Hlavně by mu měl poradit logoped, aby už nelezl na obrazovku.

0/0
20.8.2014 21:36

L70u41c37i93e 37B15a53r70t70o60ň76o67v28á 5270208217545

Ty vo.e, to fakt musí zmršit i obyčejné pečené brambory s kysanou smetanou - musí do toho přijít klobása či párek...jinak se asi svět zastaví...jeden všechno prohazuje a sype eidamem, druhý zase vše osmaží, nejlépe 2 x. Kuchař, který se nestydí nabídnout veřejnosti smažák v hrnku je prostě diletant.

+2/−1
20.8.2014 20:34

L42i47b56o95r 16H25e94g82l75a32s 5459726695599

Lucie, příspěvek super, ale neurážejte ostatní kuchaře tím, že nazvete tohoto blba kuchařem :)

0/0
25.9.2014 14:50

J60i18r89k15a 56Z31a51c88e95k 3310645169936

Lada Hruska to je fuska.

Novy guru nasich domacnosti.

Buh ochranuj nasi zem.

+1/0
20.8.2014 20:07

D71a49n 86M82a40c61h22o75l63d56a 8137542464542

svet se v pr..l obraci

0/0
20.8.2014 16:58

O28s14k69a80r 11K20o98v67a77ř22í70k 8887683646467

Kšilt odzadu, ironická gesta a úsměšky....

0/0
20.8.2014 16:40

V25ě91r89a 21B53e54n94o91v91á 7827600935949

Myslím, že jsou to jednpoduché recepty pro mladé maminky a tím i začínající kuchařky, které nemají mnoho času a penez na nějaké minutky. Z každého receptu a to nejen u Hrušky si může kuchařka vybrat, co se ji hodí do jídelníčku a co ne. V TV nyní převažuje v hlavních programech vaření a z kuchařů se stávají celebrity, zřejmě to diváci sledují.

+2/−1
20.8.2014 16:19

L14u15c44i67e 11B13a47r29t25o30ň53o16v36á 5930368267935

No nevím, začínající kuchařka může namazat chleba, očistit ředkvičku, a usmažit vejce, uvařit brambory, rozetřít tvaroh s česnek...nebo koupit za 20 kč krabičku loupaných rajčat, podusit s cibulí a česnekem, povařit, přidat koření, a nalít i s prachobyčejným eidamem na špagety. Dát to toustovače toust s čímkoliv a k tomu salát. Většina receptů od pana Hrušky jsou zvrhlost.

+5/0
20.8.2014 20:16

D70i96t75a 59H71a66n90o11u91s58k35o22v85á 6301168258939

mladé maminky by se měly receptům pana Hrušky vyhnout širokým obloukem.

+5/0
21.8.2014 8:19

V62á42c54l68a85v 31V45ě31r94t48e82l84á59ř 1287780961303

Bude to chutnat mimískovi? A co manža, začvachtá si?

+2/0
21.8.2014 17:42

T85o83m43á33š 47G23r43o75s52s76m35a42n93n 6234388222721

No ja nevimale knihkupectvi jaou plna kucharek od tech lehcich az po slozita jidla... No nevim ale tohle brat jako nekoho kdo me nauci varit!! Sorry na tom bych musel byt hodne spatne! Tragedie;-(

+2/0
21.8.2014 20:02

F60i81l56i18p 49F60u53c64h32s 6822167

http://dominiklandsman.blog.idnes.cz/c/390876/Potravinovy-inspektor-Lada-Hruska-se-zadusil-kuzickami.html

:-)R^

F.F.

+1/0
20.8.2014 14:50

P51e72t78r 37A90t10m45e71l 5908569491980

Někdy si říkám, že tyhle "hvězdy" a "hvězdný pořady" přece musí být záměrně vyráběny tak, že to bude tak trapný, ujetý, až se to bude líbit jako parodie. Přece není možný, aby se mohl stát "hvězdou" TV přihlouplej neumětel Babica, kterej téměř neumí dát dohromady souvislou smysluplnou větu, nebo tenhleten Hruška - afektovanej trouba s nesnesitelným (nejen) hlasovým projevem. Našlo by se spousta lidí, který by to mohli dělat líp - ve smyslu kultivivanýho projevu a sympatičnosti, ale asi to funguje jinak. Pokud to ty televize myslí od počátku vážně, tak to je asi s touhle společností fakt špatný.

+5/0
20.8.2014 14:45

L77a25d18i95s13l36a80v 20M69i21k97a 1461319884804

Náhodou, když se chce člověk pobavit a má silný žaludek, tak si Babicu na netu pustí, mě to přesně přijde jako parodie, ovšem  kdyby člověk nevěděl, že je to myšleno vážně a lidi podle toho i vaří.

0/0
20.8.2014 14:56

P34e40t78r 10A63t16m91e12l 5738489441410

No přesně...já jsem si pár jeho pasáží pustil pro zábavu, ale zábavu střídá smutnej pocit ze skutečnosti, že je to myšleno vážně a ovlivňuje to tolik lidí

+3/0
20.8.2014 15:08

T58o51m46á64š 33G61r13o41s98s53m57a27n82n 6224228932521

To uz musi byt velky sadomasochysta se koukat na tyhle pi... Ny

0/0
21.8.2014 20:04

L36a56d48i19s74l15a91v 89M91i42k16a 1751519694604

Kdepak jsou ti jeho obdivovatelé a příznivci? Že by i oni věděli, že je to sajrajt a stydí se za to, přesto, že to doma klohní taky?

0/0
20.8.2014 14:40

P70a76v39l72í15n87a 46B43u89t88a37n76o22v95á 3874504218488

Nevím, proč bych se za to měla stydět - zkoušela jsem sýrové bulky a koblihy podle jeho receptů a oboje byly dobré. Recepty neobsahují žádné špatné ingredience a tudíž netuším, co je podle Vás ten "sajrajt".

+4/0
20.8.2014 14:47

L74a27d98i34s66l53a58v 56M72i89k54a 1361899394914

Je pravda, že jsem do nedávna ani nevěděl kdo nějaký Hruška je, na Novu fakt nekoukám, ale někde na hobby o něm psali a tak jsem si nějaká videa schválně našel, z 90% je to nepoživatelný odpad.....

+1/0
20.8.2014 14:50

P86a49v53l48í17n16a 15B92u65t59a80n96o91v95á 3114504308678

Mě přišly jeho recepty mailem. Něco je, pro mě, naprosto nepřijatelné - viz. kuřecí kůžičky. Ale když to někomu chutná, proč ne. Nebudu ho pro to urážet.

Vařím každý den, protože přítel má fyzicky velmi náročnou práci. Proto chci aby měl pestrou stravu. A popravdě, už kolikrát nevím, co pořád vařit. Takže hledám nové recepty, překopávám a inovuju stávající. A myslím, že byste se divil, co a z čeho jsou lidi schopni vařit. Čím jsou některé "maminky" schopny krmit děti (a jejich tatínky). Nejsou to jen recepty, které prezentuje p. Hruška.

+1/0
20.8.2014 14:58

L10a34d69i36s13l32a79v 26M41i96k90a 1161109584454

No bych se už nedivil, to už mám za sebou přečtení receptů na mimibazaru atd., ono to člověka pobaví, ale když si představí, že s tím opravdu ládujou male děti, tak to moc pobavení není.

0/0
20.8.2014 15:02

P89a71v51l49í42n15a 42B81u60t49a53n68o61v62á 3544314688868

A děti si vybírat nemůžou :-/ Bohužel si maminky jaksi neuvědomují, že tím zadělávají svým dětem do budoucna na docela solidní problém. Ale ono to není jen tím, co některé maminky vaří, ale co celkově do dětí ládujou. Stačí se projít v nějakém obchodním centru kolem Mekáče nebo KFC. Do rok, dva starých dětí cpou hranolky a smažené maso ;-€ Ruce bych jim zpřerážela!

+3/0
20.8.2014 15:16

L36u65c69i65e 82B27a72r31t75o18ň24o86v65á 5100458177295

No jo, tak proto je to na receptech L.H. samé "zdravé jídlo", vždyť jsou to většinou kalorické a těžké "znovupečené" zákusky, sladká jídla nebo smažené děsy. Smažák z hrnku, to prostě soudný kuchař vůbec nesmí propagovat. Proč nenabídne normální tříchodové a levné menu, když je to takový borec. Teď jsem si znovu projela jeho recepty, vždyť ani obyčejné pečené brambory s kysanou smetanou nemůže udělat "jen tak", ale musí je zmršit párkem. A to je ten kámen úrazu.

+2/−1
20.8.2014 20:26

M53a61r18t25i34n28a 72T29r81o44j70a27n71o20v37á 5143788445

No, já nejsem ani obdivovatel ani příznivec, ale zase nechápu tu hysterii, kterou to vyvolává. Babica mi fakt vadí o dost víc, tenhle si aspoň nehraje na šéfkuchaře.

A dost silně pochybuju, že to, co tu nejvíc vykřikují o hnusu, sajrajtu apod., se doma krmí výhradně foie gras, norským lososem, či na biofarmách vypěstovaným hovězím...:-)

+5/0
20.8.2014 14:53

L87a78d17i54s78l28a66v 95M28i93k93a 1491179614414

Proč by se někdo cpal jen tím popsaným, sračí jen ty ingredience z kterých vaří Babica, nebo tenhle Hruška prostě udělat pořádně.....tím nemyslím ingredience typu masox, kečup atd.

+2/0
20.8.2014 14:59

J18a92n 23S53o62u18k91u50p 1824484556555

Nehrát si na šéfkuchaře a přitom v hlavním vysílacím čase ukazovat, jak ´se to má dělat´ mi přijde jako cílená snaha.

+1/0
20.8.2014 15:53

P58a64v79e19l 17M31a21l65e10č74e74k 1424505287155

Člověk, kterej hlídal kvalitu jídla v supermarketech teď „vaří“ hnus z odpadu.

+2/−2
20.8.2014 14:36

L33a78d79i74s81l39a18v 78M95i83k51a 1701519474954

Co čekat v zemi kde je nejoblíbenější TV Nova a nejčtenější deník Blesk.....

+7/0
20.8.2014 14:33

M68i98c32h68a11l 25S19n85o72p37e50k 7611658435597

to je takovej druhej nováckej Babica ala když nemáš víno, dej tam vodu a když nemáš ani tu vodu, no tak tam nedávej nic.. Rv

+1/0
20.8.2014 14:32

A71n34e56t84a 22S70o17u65k26u46p79o68v95á 4675469787

Klasika...Když nemáte limetu, dejte tam citron. Když nemáte citron, dejte tam ocet...;-D

0/0
20.8.2014 14:34

P73e69t40r 75A51t73m48e12l 5958469161510

Pěkný příklad toho, jak stačí nemít nad sebou soudnost, resp. nemít hranice (ne)trapnosti, a může být hvězdou kdokoliv. Jen to smíchat s trochou bulvárnosti a velkou dávkou populismu.

+1/0
20.8.2014 14:29
Foto

V33l30a72s73t28i33m58i93l 85Č38e76r87n12ý 3827853885

Tak jen doufám, že se Kellnerovi z těch kůžiček neudělá šoufl... ;-D

0/0
20.8.2014 14:29

A42n29e50t48a 92S63o80u30k89u91p85o33v31á 4605479167

Tak ještě jednou: Rajská omáčka se dělá z rajčat. Nejlépe zralých, keříkových. Pokud jí někdo děláte z džusu (viz hruškův recept  s rajdžusem za 20!!,-) tak věřte, že do té omáčky lejete pouze obarvenou vodu s přídatnými látkami. Ale což, enjoy!;-D

+13/−1
20.8.2014 14:22

T28o83m45a52s 71N60o44v47o72t60n49y 3951806388929

Je to levný, tak přece si to uvaří nováci doma (co na tom že je to humus), dát někde 40 korun za poctivou rajskou polévku, to je přece zlodějna, ne? ;-)

A pokud toho ještě navíc bude kýbl tak to už jsou nováci přímo v extázi :-D

+7/0
20.8.2014 14:24

K65r84i15s82t54ý96n22a 86K52o98l81e81č42k10á36ř43o47v32á 3575148653

Za dvacku, ten bude, pravej od Mattela ;-D

0/0
20.8.2014 14:24

A39n23e37t97a 80S77o86u53k66u10p90o96v36á 4105279477

;-DR^ Asi tak

0/0
20.8.2014 14:25

T16o49m93á41š 40K45a69p89l27a43n 8203399233273

tak zaprvé rajská omáčka se dělá z protlaku a nikoliv ze zralých rajčat. Teoreticky můžete i z rajčat, ale je to nesmysl, protože jednak z nich musíte nejdřív ten protlak udělat (musíte je "protlačit" přes síto) a za druhé ty protlaky se dělají rovnou u pole ze zralých rajčat, která normálně v obchodě neseženete, protože se musí do obchodu trhat zelená, protože za pár dní by je museli vyhodit.

Zadruhé když koupíte kvalitní rajčatový džus, tak je v něm překvapivě jen rajčatový protlak, voda a sůl, tedy přesně ty věci, které dáváte do té rajčatové omáčky/polívky. Takže zrovna tohle, byl jeden z jeho mála celkem smysluplných receptů (i když tedy nevidím moc smysl, když úplně stejně mohu prostě místo toho džusu koupit ten protlak, který stojí asi 7 kč v malé plechovce a přilít do něj vodu).

+3/−1
20.8.2014 14:48

K48r75i71s62t52ý56n17a 12K75o19l67e30č51k17á84ř55o41v82á 3875368963

Já bych do něj teda radši nalila vývar, ale to jen tak na okraj ;-) (krom toho, rajčata nikam tlačit nemusíte, stačí je oloupat a rozmydlit ponorným mixérem)

+2/0
20.8.2014 14:50

V37á26c72l30a68v 32P19o64u70s47t73k35a 3270331292

A co když si rajčata si utrhnu za domem na zahrádce červená a čerstvá. :-P

+1/0
20.8.2014 15:47

T43o82m53a20s 45N39o39v35o20t87n38y 3841446848609

To bude ještě větší prasárna než Babica ;-D;-D;-D Ale pro novácké trubky asi dobré no.

+8/0
20.8.2014 14:18

M32a12r25e89k 32F12l51e92k29a46č 1517412380451

Nejvíc se mi líbil komentář před smažákem v hrnku: Taky máte v práci často nepřekonatelnou chuť na smažák?!

Láďo, ne, ještě nikdy,opakuju nikdy se mi to nestalo!

+20/0
20.8.2014 13:58

P41a12v28l87a 50N71o87v72á 3515963668115

Já občas jo. Pak si ho nechám donést z nějaké knajpy, když ho mají na meníčko a pak hořce zalituju, že jsem to udělala. :-(

0/0
20.8.2014 14:04

P15a84v91e83l 87M33a14l48e44č57e45k 1934305767495

Zrovna ten smažák v hrnku byl ten největší humus, co jsem viděl!

0/0
20.8.2014 14:33
Foto

H63a16n67a 14A11n93t92o17n69o49v43á 6717969864794

A co korbáčky vyrobené z mozarelly?

0/0
20.8.2014 19:06







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.