Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Hruškovi s recepty radí kuchař, který vaří pro firmu miliardáře Kellnera

Když začal v Televizních novinách na Nově vařit levně z kuřecích kůžiček, gurmánům naskočila kůžička husí. Receptový reportér Ladislav Hruška však nyní odpůrce zaskočí. V rozhovoru pro čtvrteční Magazín DNES odhaluje, že své recepty před natáčením konzultuje se špičkovými českými kuchaři, s nimiž se spřátelil.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L37i96b23o10r 69H11e55g41l75a78s 5209526395699

Blb, blb, blb, blb a zase blb - nic jiného ten člověk není. A to mi kolega v práci říkal, že se jeho vydaná kuchařka stala bestsellerem během pár dní - přemýšlím nad tím od rána a napadá mě jen jedna možnost. Blbů, jako je on, je u nás mnohem víc :(((

+1/0
25.9.2014 14:49
Foto

L65u13k75á46š 19F40r78y98d77r44y53c39h 2316726746268

tenhle prasopes české "gastronomie" si vážně odvažuje mít vlastní pořad ? :D ( píše kuchař z oboru )

0/0
22.8.2014 23:14

P59a85v75e47l 20Š45e95b35e19s44t95a 4892778595918

Strašně mě baví přicházet na ty neuvěřitelné pokrmy, levné a chutné. To levné a chutné mohl vynechat. Neuvěřitelné ty jeho recepty ale jsou, to má recht...

+3/0
22.8.2014 16:18

J83o30s53e30f 13Z46a30h55á19l35k59a 4613699708486

No budiž, když to nebude mít úspěch, můžou mu dát do ruky izolepu a pořad změnit na receptář nápadů. Efekt bude stejný.

+1/0
21.8.2014 10:51

J37i80ř25í 26D91r43a15h28o34t68a 1760655129236

Dokud nepřišel tento alchymista, tak jsem si myslel, že nemůže být nikdo horší, než Babica. Hluboce jsem se mýlil, Babica si v provnání s tímto "expertem" zaslouží Pohlreichovu hvězdu :-)

+5/−1
21.8.2014 9:28

M49i11c49h84a59l 33S84t10e69b37l94o 5139751494867

Uprostřed zpáv trapný vaření...neuvěřitelný, že se na to někdo dívá;-O;-€8-o!!Rv

+2/0
21.8.2014 8:40

Z57u75z35a85n80a 63V79l73a84c25h85o64v94á 8846522460

Hlavně by mu měl poradit logoped, aby už nelezl na obrazovku.

0/0
20.8.2014 21:36

L43u17c15i18e 85B74a11r45t85o47ň66o52v30á 5230268927285

Ty vo.e, to fakt musí zmršit i obyčejné pečené brambory s kysanou smetanou - musí do toho přijít klobása či párek...jinak se asi svět zastaví...jeden všechno prohazuje a sype eidamem, druhý zase vše osmaží, nejlépe 2 x. Kuchař, který se nestydí nabídnout veřejnosti smažák v hrnku je prostě diletant.

+2/−1
20.8.2014 20:34

L69i58b43o90r 83H47e43g75l26a33s 5979946375109

Lucie, příspěvek super, ale neurážejte ostatní kuchaře tím, že nazvete tohoto blba kuchařem :)

0/0
25.9.2014 14:50

J57i33r93k86a 97Z67a62c22e56k 3390495489246

Lada Hruska to je fuska.

Novy guru nasich domacnosti.

Buh ochranuj nasi zem.

+1/0
20.8.2014 20:07

D21a58n 60M67a31c67h93o46l50d61a 8617942724392

svet se v pr..l obraci

0/0
20.8.2014 16:58

O91s62k75a16r 18K85o88v43a57ř42í25k 8587403166237

Kšilt odzadu, ironická gesta a úsměšky....

0/0
20.8.2014 16:40

V28ě93r51a 69B36e83n25o57v11á 9409100893

Myslím, že jsou to jednpoduché recepty pro mladé maminky a tím i začínající kuchařky, které nemají mnoho času a penez na nějaké minutky. Z každého receptu a to nejen u Hrušky si může kuchařka vybrat, co se ji hodí do jídelníčku a co ne. V TV nyní převažuje v hlavních programech vaření a z kuchařů se stávají celebrity, zřejmě to diváci sledují.

+2/−1
20.8.2014 16:19

L58u94c70i97e 23B68a75r10t45o49ň31o63v58á 5790628257455

No nevím, začínající kuchařka může namazat chleba, očistit ředkvičku, a usmažit vejce, uvařit brambory, rozetřít tvaroh s česnek...nebo koupit za 20 kč krabičku loupaných rajčat, podusit s cibulí a česnekem, povařit, přidat koření, a nalít i s prachobyčejným eidamem na špagety. Dát to toustovače toust s čímkoliv a k tomu salát. Většina receptů od pana Hrušky jsou zvrhlost.

+5/0
20.8.2014 20:16

D19i90t61a 80H27a56n20o91u68s88k23o43v61á 6451168278369

mladé maminky by se měly receptům pana Hrušky vyhnout širokým obloukem.

+5/0
21.8.2014 8:19

V92á71c59l29a56v 81V39ě69r72t96e40l91á88ř 1737680791473

Bude to chutnat mimískovi? A co manža, začvachtá si?

+2/0
21.8.2014 17:42

T19o77m29á72š 11G84r78o39s34s54m41a47n10n 6434138362641

No ja nevimale knihkupectvi jaou plna kucharek od tech lehcich az po slozita jidla... No nevim ale tohle brat jako nekoho kdo me nauci varit!! Sorry na tom bych musel byt hodne spatne! Tragedie;-(

+2/0
21.8.2014 20:02

F17i13l95i87p 36F61u91c17h29s 6262277

http://dominiklandsman.blog.idnes.cz/c/390876/Potravinovy-inspektor-Lada-Hruska-se-zadusil-kuzickami.html

:-)R^

F.F.

+1/0
20.8.2014 14:50

P12e94t30r 43A95t52m66e86l 5538349171920

Někdy si říkám, že tyhle "hvězdy" a "hvězdný pořady" přece musí být záměrně vyráběny tak, že to bude tak trapný, ujetý, až se to bude líbit jako parodie. Přece není možný, aby se mohl stát "hvězdou" TV přihlouplej neumětel Babica, kterej téměř neumí dát dohromady souvislou smysluplnou větu, nebo tenhleten Hruška - afektovanej trouba s nesnesitelným (nejen) hlasovým projevem. Našlo by se spousta lidí, který by to mohli dělat líp - ve smyslu kultivivanýho projevu a sympatičnosti, ale asi to funguje jinak. Pokud to ty televize myslí od počátku vážně, tak to je asi s touhle společností fakt špatný.

+5/0
20.8.2014 14:45

L93a11d50i91s68l39a92v 13M36i80k69a 1711909204574

Náhodou, když se chce člověk pobavit a má silný žaludek, tak si Babicu na netu pustí, mě to přesně přijde jako parodie, ovšem  kdyby člověk nevěděl, že je to myšleno vážně a lidi podle toho i vaří.

0/0
20.8.2014 14:56

P85e21t52r 84A67t76m44e14l 5218449941430

No přesně...já jsem si pár jeho pasáží pustil pro zábavu, ale zábavu střídá smutnej pocit ze skutečnosti, že je to myšleno vážně a ovlivňuje to tolik lidí

+3/0
20.8.2014 15:08

T56o58m12á56š 24G82r12o86s85s68m33a77n35n 6234898302341

To uz musi byt velky sadomasochysta se koukat na tyhle pi... Ny

0/0
21.8.2014 20:04

L57a51d84i93s79l74a11v 49M49i25k84a 1891899154954

Kdepak jsou ti jeho obdivovatelé a příznivci? Že by i oni věděli, že je to sajrajt a stydí se za to, přesto, že to doma klohní taky?

0/0
20.8.2014 14:40

P34a81v44l11í78n66a 86B69u14t34a87n62o43v26á 3714764558208

Nevím, proč bych se za to měla stydět - zkoušela jsem sýrové bulky a koblihy podle jeho receptů a oboje byly dobré. Recepty neobsahují žádné špatné ingredience a tudíž netuším, co je podle Vás ten "sajrajt".

+4/0
20.8.2014 14:47

L55a68d59i10s62l81a57v 61M17i98k96a 1221969794724

Je pravda, že jsem do nedávna ani nevěděl kdo nějaký Hruška je, na Novu fakt nekoukám, ale někde na hobby o něm psali a tak jsem si nějaká videa schválně našel, z 90% je to nepoživatelný odpad.....

+1/0
20.8.2014 14:50

P97a94v90l21í21n63a 46B87u47t60a16n27o40v83á 3764724688748

Mě přišly jeho recepty mailem. Něco je, pro mě, naprosto nepřijatelné - viz. kuřecí kůžičky. Ale když to někomu chutná, proč ne. Nebudu ho pro to urážet.

Vařím každý den, protože přítel má fyzicky velmi náročnou práci. Proto chci aby měl pestrou stravu. A popravdě, už kolikrát nevím, co pořád vařit. Takže hledám nové recepty, překopávám a inovuju stávající. A myslím, že byste se divil, co a z čeho jsou lidi schopni vařit. Čím jsou některé "maminky" schopny krmit děti (a jejich tatínky). Nejsou to jen recepty, které prezentuje p. Hruška.

+1/0
20.8.2014 14:58

L43a30d55i95s71l10a85v 48M71i67k88a 1571169544254

No bych se už nedivil, to už mám za sebou přečtení receptů na mimibazaru atd., ono to člověka pobaví, ale když si představí, že s tím opravdu ládujou male děti, tak to moc pobavení není.

0/0
20.8.2014 15:02

P64a47v34l59í65n91a 72B66u31t97a93n45o50v72á 3844444398328

A děti si vybírat nemůžou :-/ Bohužel si maminky jaksi neuvědomují, že tím zadělávají svým dětem do budoucna na docela solidní problém. Ale ono to není jen tím, co některé maminky vaří, ale co celkově do dětí ládujou. Stačí se projít v nějakém obchodním centru kolem Mekáče nebo KFC. Do rok, dva starých dětí cpou hranolky a smažené maso ;-€ Ruce bych jim zpřerážela!

+3/0
20.8.2014 15:16

L77u75c33i76e 35B94a14r72t48o95ň57o40v40á 5160908617925

No jo, tak proto je to na receptech L.H. samé "zdravé jídlo", vždyť jsou to většinou kalorické a těžké "znovupečené" zákusky, sladká jídla nebo smažené děsy. Smažák z hrnku, to prostě soudný kuchař vůbec nesmí propagovat. Proč nenabídne normální tříchodové a levné menu, když je to takový borec. Teď jsem si znovu projela jeho recepty, vždyť ani obyčejné pečené brambory s kysanou smetanou nemůže udělat "jen tak", ale musí je zmršit párkem. A to je ten kámen úrazu.

+2/−1
20.8.2014 20:26

M58a26r16t76i11n75a 98T56r11o35j59a23n62o37v37á 5653788395

No, já nejsem ani obdivovatel ani příznivec, ale zase nechápu tu hysterii, kterou to vyvolává. Babica mi fakt vadí o dost víc, tenhle si aspoň nehraje na šéfkuchaře.

A dost silně pochybuju, že to, co tu nejvíc vykřikují o hnusu, sajrajtu apod., se doma krmí výhradně foie gras, norským lososem, či na biofarmách vypěstovaným hovězím...:-)

+5/0
20.8.2014 14:53

L30a48d38i52s30l86a26v 95M25i36k89a 1911139824574

Proč by se někdo cpal jen tím popsaným, sračí jen ty ingredience z kterých vaří Babica, nebo tenhle Hruška prostě udělat pořádně.....tím nemyslím ingredience typu masox, kečup atd.

+2/0
20.8.2014 14:59

J23a67n 37S61o30u11k76u75p 1744104456905

Nehrát si na šéfkuchaře a přitom v hlavním vysílacím čase ukazovat, jak ´se to má dělat´ mi přijde jako cílená snaha.

+1/0
20.8.2014 15:53

P19a21v67e90l 60M11a84l52e33č49e38k 1394885807855

Člověk, kterej hlídal kvalitu jídla v supermarketech teď „vaří“ hnus z odpadu.

+2/−2
20.8.2014 14:36

L49a18d64i97s52l11a98v 94M98i75k45a 1771629544724

Co čekat v zemi kde je nejoblíbenější TV Nova a nejčtenější deník Blesk.....

+7/0
20.8.2014 14:33

M38i17c38h77a15l 37S33n74o88p17e59k 7581178835387

to je takovej druhej nováckej Babica ala když nemáš víno, dej tam vodu a když nemáš ani tu vodu, no tak tam nedávej nic.. Rv

+1/0
20.8.2014 14:32

A47n80e44t61a 67S21o75u56k43u90p23o21v91á 4555829477

Klasika...Když nemáte limetu, dejte tam citron. Když nemáte citron, dejte tam ocet...;-D

0/0
20.8.2014 14:34

P39e78t94r 41A10t61m83e52l 5628749291560

Pěkný příklad toho, jak stačí nemít nad sebou soudnost, resp. nemít hranice (ne)trapnosti, a může být hvězdou kdokoliv. Jen to smíchat s trochou bulvárnosti a velkou dávkou populismu.

+1/0
20.8.2014 14:29
Foto

V92l93a24s66t61i94m11i25l 93Č43e96r80n73ý 3467633925

Tak jen doufám, že se Kellnerovi z těch kůžiček neudělá šoufl... ;-D

0/0
20.8.2014 14:29

A45n77e90t50a 76S80o63u74k83u75p62o37v80á 4865479637

Tak ještě jednou: Rajská omáčka se dělá z rajčat. Nejlépe zralých, keříkových. Pokud jí někdo děláte z džusu (viz hruškův recept  s rajdžusem za 20!!,-) tak věřte, že do té omáčky lejete pouze obarvenou vodu s přídatnými látkami. Ale což, enjoy!;-D

+13/−1
20.8.2014 14:22

T37o63m48a75s 56N59o95v54o66t53n95y 3811246678629

Je to levný, tak přece si to uvaří nováci doma (co na tom že je to humus), dát někde 40 korun za poctivou rajskou polévku, to je přece zlodějna, ne? ;-)

A pokud toho ještě navíc bude kýbl tak to už jsou nováci přímo v extázi :-D

+7/0
20.8.2014 14:24

K97r90i17s83t82ý78n79a 66K39o28l40e89č97k67á29ř38o55v78á 3685278343

Za dvacku, ten bude, pravej od Mattela ;-D

0/0
20.8.2014 14:24

A70n16e42t48a 32S33o95u79k98u49p17o31v77á 4715299957

;-DR^ Asi tak

0/0
20.8.2014 14:25

T13o68m83á70š 33K30a45p66l61a38n 8353379963273

tak zaprvé rajská omáčka se dělá z protlaku a nikoliv ze zralých rajčat. Teoreticky můžete i z rajčat, ale je to nesmysl, protože jednak z nich musíte nejdřív ten protlak udělat (musíte je "protlačit" přes síto) a za druhé ty protlaky se dělají rovnou u pole ze zralých rajčat, která normálně v obchodě neseženete, protože se musí do obchodu trhat zelená, protože za pár dní by je museli vyhodit.

Zadruhé když koupíte kvalitní rajčatový džus, tak je v něm překvapivě jen rajčatový protlak, voda a sůl, tedy přesně ty věci, které dáváte do té rajčatové omáčky/polívky. Takže zrovna tohle, byl jeden z jeho mála celkem smysluplných receptů (i když tedy nevidím moc smysl, když úplně stejně mohu prostě místo toho džusu koupit ten protlak, který stojí asi 7 kč v malé plechovce a přilít do něj vodu).

+3/−1
20.8.2014 14:48

K22r95i42s91t90ý57n67a 61K58o81l98e66č89k20á18ř21o35v47á 3325358863

Já bych do něj teda radši nalila vývar, ale to jen tak na okraj ;-) (krom toho, rajčata nikam tlačit nemusíte, stačí je oloupat a rozmydlit ponorným mixérem)

+2/0
20.8.2014 14:50

V94á96c92l14a34v 49P80o19u96s95t98k62a 3850521732

A co když si rajčata si utrhnu za domem na zahrádce červená a čerstvá. :-P

+1/0
20.8.2014 15:47

T39o85m23a60s 44N54o85v83o13t43n19y 3371546358909

To bude ještě větší prasárna než Babica ;-D;-D;-D Ale pro novácké trubky asi dobré no.

+8/0
20.8.2014 14:18

M12a12r20e31k 24F13l38e66k51a76č 1587632620821

Nejvíc se mi líbil komentář před smažákem v hrnku: Taky máte v práci často nepřekonatelnou chuť na smažák?!

Láďo, ne, ještě nikdy,opakuju nikdy se mi to nestalo!

+20/0
20.8.2014 13:58

P46a80v47l45a 78N35o22v85á 3865803108205

Já občas jo. Pak si ho nechám donést z nějaké knajpy, když ho mají na meníčko a pak hořce zalituju, že jsem to udělala. :-(

0/0
20.8.2014 14:04

P93a59v93e96l 94M54a28l93e92č87e40k 1704485457715

Zrovna ten smažák v hrnku byl ten největší humus, co jsem viděl!

0/0
20.8.2014 14:33
Foto

H44a46n12a 80A90n13t47o32n94o72v57á 6287239144254

A co korbáčky vyrobené z mozarelly?

0/0
20.8.2014 19:06







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.