Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zdenka Pohlreichová: U plotny je rychlejší Zdeněk, já sekám trávu

Zdenka Pohlreichová (42), manželka televizního šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha (57), si zvykla, že u nich nevládnou zajeté rodinné standardy. V kuchyni nevládne ona, ale její muž. Ona je naopak ta, která seká trávník.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A83n42t64o34n16í15n 83V23á48c61l68a32v62í59k 3598122663625

Měsíc bez sexu. Z takovou hloupost ;-D;-D;-D

0/0
31.5.2014 14:18

J54a90r45o44m42í46r 69N45o57v84o95t47n35ý 7299167961964

sprosťák co umí jen nadávat

0/−2
31.5.2014 10:39

L94a50d25i98s37l78a72v81a 75S84t49r96n88a52d71o52v82a 3218714271762

jeho restauraci kde je spoluvlastník , Café -Imperial , jsme navštívili. Obsluha v prvním případě nevrlá- starší pán , v druhém případě velice milá  holčina .

Jídlo to je malinko problém , nevíte jak má chutnat ..takže třeba mně líčka na červ. víně nechutnala -byla hořká . Člověk nevěděl zda to má tak být ,zda nahořklá chut je  normální .Z chatu s panem Pohlreichem jsem zjistila že ne , že byla připálená....dort tuším , překvapení Café Imperial byl fíkový , šílený ...Ale salát ze sněžného kraba..přísahám , že mana nebeská..

.

0/0
30.5.2014 9:37

M44o66n38i64k88a 83R84o69l88l86o56v76á 5193622226245

V takové restauraci se může dostat na plac něco připáleného?

+3/−1
30.5.2014 11:12

L89a11d18i34s72l25a69v34a 77S28t30r17n62a49d59o27v20a 3508284411622

Proč ne , je to v lidech , šéf tam není stále a stejně málokdo ví , jak to má chutnat.

+1/0
30.5.2014 11:34

M86o22n87i70k73a 50R22o34l36l64o73v52á 5323752576315

Tak to chápu,ale brala jsem za samozřejmost,že v takovém podniku si prostě netroufnou nekvalitní jídlo vydat,ať se šéfem,nebo bez.I podprůměrný kuchař pozná,že to připálil a spoléhat na to,že málokdo ví jak to má chutnat je docela hustý,to bych si netroufla ani v zaplivaný putyce.Takže asi ten podnik nebude taková hitparáda,jak mnozí,podle mě snobi,vykřikují(tím do těch snobů nezařazuji vás,vy jste mi jen potvrdila co si myslím a co jsem od x lidí slyšela)

+1/0
31.5.2014 14:01

H66e58l34e26n20a 33V36e96v72e80r27k23o15v64a 3849357

Asi ten Zdeňa nebude taková hitparáda jak se prezentuje.To je měl s omluvou pozvat na nové menu a kuchař,který to zpackal to měl zaplatit.:-)

0/0
31.5.2014 17:53

J57a50r46o77m41í76r 50N57o21v98o61t17n95ý 7799657761774

a ještě Vám majitel může vynadat do pitomců

0/0
31.5.2014 10:33

H10e96l44e63n55a 36V38e71v51e92r41k73o71v75a 3259647

A nabídl Vám nějakou kompenzaci za ten připálený chod?

0/0
30.5.2014 11:48

L22a45d36i95s90l53a88v58a 37S80t56r76n98a67d10o39v34a 3808404911182

Že to bylo připálené jsem se dozvěděla až z chatu s panem Pohlreichem , ptala jsme se ,zda ta nahořklá chut je použitím vína ..není je to připálením..tož asi půl roku po návštěvě;-D

0/0
30.5.2014 18:49

H19e91l37e11n51a 45V84e95v68e61r70k79o60v28a 3799977

To chápu že až z chatu.Ale stejně bych čekala,že vám aspoň nabídne,že při příští návštěvě dostanete něco navíc.Tedy pokud to nemáte přes půl republiky,to by se nějak moc nevyplatilo.:-)

+1/0
30.5.2014 21:09

M76a48g75d26a14l70e47n27a 46M43o49u51č95k88o74v17á 3639938415832

Nebyla jsem v žádné z jeho restaurací, ale pokud je vede tak, jak radí v Ano, šéfe - nevadí mi, že ho média tak propagují. Jen houšť takových dříčů a pracantů. Ne všechno se mu asi podaří, jak by chtěl, ale nejsou to určitě zásadní chyby. Kdybych měla restauraci, nechala bych si od něj radit nebo pomoct s rozjezdem. Ví, o čem mlu a co dělá. Což se nedá říct o 9 restauratérech z deseti u nás.

+21/−1
30.5.2014 7:51
Foto

L17u25k92á76š 49N82o21v76o85t38n81ý 6306657888818

Jeho restaurace jsou jako namazaný stroj... Pár jídel, plus nabídka na základě toho, co třeba zrovna je čerstvé (typicky ryby v Divinis). Pouze čerstvé a originální suroviny. Jenže cenově je to trochu jinde než si může většina lidí dovolit.... Těžko si Pepa na návsi otevře hospodu, kde bude nabízet hlavní jídlo za tři stovky. Lidi v ČR jdou po ceně a když bude guláš za 80 korun, tak ho budou jíst i když bude z půlky z "éček". Nejsme ochotni připlácet si za kvalitu (viz. třeba hypermarkety - nejvíce se tady daří Albertu a Tesco, což jsou snad dva nejhorší).

+3/0
30.5.2014 9:36

L83a51d27i10s55l97a95v26a 43S30t90r28n29a78d59o13v73a 3888974761202

upřímně , v týdnu byl tuším na ovinkách článek že máme 5 nejnižší min. mzdu v zemích EU. A ceny  vyšší u některých potravin než naši sousedi v Německu , jsou lidé co za tu min. mzdu pracují

+2/0
30.5.2014 9:43

T59o92m41á61š 52T47a70t48í47č32e17k 5750962560878

Ale je to taky tak, že když ubereš na honosnosti, nemusí být výborné jídlo ani z nekvalitních surovin ani plný éček. Když se rozhlídneš po lontech, zjištíš, že řezníci nabízí za stejnou cenu jako je očkovaný maso v supermarketech dobrou kvalitu, a u masa to začíná. No a když uděláš pomocí masových "odpadků" výbornou gulášovou sósu, stačí míň masa, žejo, a za osm pětek dostaneš gulášek jak kníže pán. Anebo takový škvarkový knedlíky se zelím - proč by to mělo být z hlediska kvalitních surovin drahý? - Ale vlastně jak to píšu, tak si uvědomuju, že všechny ty jídla, u kteréch vykouzlíš za pár korun pohádku, tak že k tomu patří to kuchařský umění (plus trochu potu). Házet plátky masa na pánvičku a vrznout na to broskev nebo ananas z plechovky, TO je na zákaz činnosti.

+1/0
30.5.2014 16:00

I84v43a38n 20Č27u27k26a 3652884891792

dvakrát a stačí. a to sem si myslel, já osel, že je to původní formát.;-(

+1/−5
30.5.2014 6:23

A24l42e90š 21K81e27d65z73i18o53r 2706221706631

XVEDRANE proč? Já se ptám, proč ???

+2/−4
30.5.2014 4:25

I67v16a25n 12Č74u61k39a 3872784881402

ty ''knihy'' se musí prodat!

+7/0
30.5.2014 6:27







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.