Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Zdenka Pohlreichová: U plotny je rychlejší Zdeněk, já sekám trávu

Zdenka Pohlreichová (42), manželka televizního šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha (57), si zvykla, že u nich nevládnou zajeté rodinné standardy. V kuchyni nevládne ona, ale její muž. Ona je naopak ta, která seká trávník.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A53n21t10o14n37í26n 70V28á57c24l47a47v43í30k 3198812943395

Měsíc bez sexu. Z takovou hloupost ;-D;-D;-D

0/0
31.5.2014 14:18

J18a84r79o19m32í81r 27N69o87v64o31t26n81ý 7699607671554

sprosťák co umí jen nadávat

0/−2
31.5.2014 10:39

L94a68d33i68s90l45a25v37a 40S22t44r17n50a25d52o47v20a 3898404401442

jeho restauraci kde je spoluvlastník , Café -Imperial , jsme navštívili. Obsluha v prvním případě nevrlá- starší pán , v druhém případě velice milá  holčina .

Jídlo to je malinko problém , nevíte jak má chutnat ..takže třeba mně líčka na červ. víně nechutnala -byla hořká . Člověk nevěděl zda to má tak být ,zda nahořklá chut je  normální .Z chatu s panem Pohlreichem jsem zjistila že ne , že byla připálená....dort tuším , překvapení Café Imperial byl fíkový , šílený ...Ale salát ze sněžného kraba..přísahám , že mana nebeská..

.

0/0
30.5.2014 9:37

M87o28n85i67k37a 16R96o41l42l76o85v75á 5733242226705

V takové restauraci se může dostat na plac něco připáleného?

+3/−1
30.5.2014 11:12

L70a26d48i64s80l91a68v81a 62S47t49r78n77a71d79o30v36a 3218164501462

Proč ne , je to v lidech , šéf tam není stále a stejně málokdo ví , jak to má chutnat.

+1/0
30.5.2014 11:34

M10o63n39i27k95a 97R44o57l41l75o10v39á 5753492726905

Tak to chápu,ale brala jsem za samozřejmost,že v takovém podniku si prostě netroufnou nekvalitní jídlo vydat,ať se šéfem,nebo bez.I podprůměrný kuchař pozná,že to připálil a spoléhat na to,že málokdo ví jak to má chutnat je docela hustý,to bych si netroufla ani v zaplivaný putyce.Takže asi ten podnik nebude taková hitparáda,jak mnozí,podle mě snobi,vykřikují(tím do těch snobů nezařazuji vás,vy jste mi jen potvrdila co si myslím a co jsem od x lidí slyšela)

+1/0
31.5.2014 14:01

H74e62l95e58n13a 15V88e66v28e62r69k96o64v48a 3619187

Asi ten Zdeňa nebude taková hitparáda jak se prezentuje.To je měl s omluvou pozvat na nové menu a kuchař,který to zpackal to měl zaplatit.:-)

0/0
31.5.2014 17:53

J70a34r69o62m19í47r 84N92o34v34o31t71n48ý 7489127311164

a ještě Vám majitel může vynadat do pitomců

0/0
31.5.2014 10:33

H39e61l58e19n90a 42V94e73v72e98r42k37o47v92a 3919247

A nabídl Vám nějakou kompenzaci za ten připálený chod?

0/0
30.5.2014 11:48

L91a68d51i79s20l81a37v77a 12S34t78r83n27a27d79o60v48a 3898354851132

Že to bylo připálené jsem se dozvěděla až z chatu s panem Pohlreichem , ptala jsme se ,zda ta nahořklá chut je použitím vína ..není je to připálením..tož asi půl roku po návštěvě;-D

0/0
30.5.2014 18:49

H97e79l90e73n87a 45V47e52v65e85r40k38o57v56a 3799597

To chápu že až z chatu.Ale stejně bych čekala,že vám aspoň nabídne,že při příští návštěvě dostanete něco navíc.Tedy pokud to nemáte přes půl republiky,to by se nějak moc nevyplatilo.:-)

+1/0
30.5.2014 21:09

M51a95g56d34a79l16e66n63a 21M56o54u29č80k87o56v66á 3169208925882

Nebyla jsem v žádné z jeho restaurací, ale pokud je vede tak, jak radí v Ano, šéfe - nevadí mi, že ho média tak propagují. Jen houšť takových dříčů a pracantů. Ne všechno se mu asi podaří, jak by chtěl, ale nejsou to určitě zásadní chyby. Kdybych měla restauraci, nechala bych si od něj radit nebo pomoct s rozjezdem. Ví, o čem mlu a co dělá. Což se nedá říct o 9 restauratérech z deseti u nás.

+21/−1
30.5.2014 7:51
Foto

L59u15k32á45š 88N35o46v47o47t54n69ý 6706987108968

Jeho restaurace jsou jako namazaný stroj... Pár jídel, plus nabídka na základě toho, co třeba zrovna je čerstvé (typicky ryby v Divinis). Pouze čerstvé a originální suroviny. Jenže cenově je to trochu jinde než si může většina lidí dovolit.... Těžko si Pepa na návsi otevře hospodu, kde bude nabízet hlavní jídlo za tři stovky. Lidi v ČR jdou po ceně a když bude guláš za 80 korun, tak ho budou jíst i když bude z půlky z "éček". Nejsme ochotni připlácet si za kvalitu (viz. třeba hypermarkety - nejvíce se tady daří Albertu a Tesco, což jsou snad dva nejhorší).

+3/0
30.5.2014 9:36

L93a77d61i32s91l22a37v62a 41S90t28r70n76a38d73o31v46a 3638894101452

upřímně , v týdnu byl tuším na ovinkách článek že máme 5 nejnižší min. mzdu v zemích EU. A ceny  vyšší u některých potravin než naši sousedi v Německu , jsou lidé co za tu min. mzdu pracují

+2/0
30.5.2014 9:43

T73o21m45á54š 69T28a25t65í85č82e29k 5790902620888

Ale je to taky tak, že když ubereš na honosnosti, nemusí být výborné jídlo ani z nekvalitních surovin ani plný éček. Když se rozhlídneš po lontech, zjištíš, že řezníci nabízí za stejnou cenu jako je očkovaný maso v supermarketech dobrou kvalitu, a u masa to začíná. No a když uděláš pomocí masových "odpadků" výbornou gulášovou sósu, stačí míň masa, žejo, a za osm pětek dostaneš gulášek jak kníže pán. Anebo takový škvarkový knedlíky se zelím - proč by to mělo být z hlediska kvalitních surovin drahý? - Ale vlastně jak to píšu, tak si uvědomuju, že všechny ty jídla, u kteréch vykouzlíš za pár korun pohádku, tak že k tomu patří to kuchařský umění (plus trochu potu). Házet plátky masa na pánvičku a vrznout na to broskev nebo ananas z plechovky, TO je na zákaz činnosti.

+1/0
30.5.2014 16:00

I54v86a11n 75Č32u52k89a 3532694631682

dvakrát a stačí. a to sem si myslel, já osel, že je to původní formát.;-(

+1/−5
30.5.2014 6:23

A19l73e33š 33K17e19d10z60i29o66r 2266771326931

XVEDRANE proč? Já se ptám, proč ???

+2/−4
30.5.2014 4:25

I22v95a54n 17Č98u89k85a 3742834761582

ty ''knihy'' se musí prodat!

+7/0
30.5.2014 6:27







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.