Diskuze

Pohlreich o Ano šéfe!: Něčemu to pomohlo, ale nikoho jsem nespasil

Zdeněk Pohlreich je na televizní obrazovce od roku 2009 a jeho pořady způsobily mírnou revoluci v české gastronomii. Lidé se začali o vaření víc zajímat. Pořad Ano šéfe! je ale podle něj už vyčerpaný a další díly zatím nechystá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to šikovný 'byznysmen'. Má talent. R^

0 0
možnosti

Když jdu do restaurantu tak se chci především najíst! Na nějaké pidiporcičky, byť sebekvalitní, nejsem zvědavej. Přeci nepůjdu na véču a předtím nebo potom se nebudu futrovat rohlíkama?!!

1 2
možnosti

kdyz se chci najist tak jim doma - kdyz si chci pochutnat jdu do kvalitni restaurace...

2 1
možnosti

Je škoda, že ho ten pořad začal tak rychle prudit. Takovej Gordon to zvládá už 12 let nebo jak dlouho. Stejně se divím. Že by tady bylo tolik úspěšných "původních" pořadů?

0 0
možnosti

No, Gordon to sice zvládá, ale na trochu o dost větším prostoru... a taky je to upřímně řečeno už nuda, pořád dokola, víc tam jde o to, aby byl majitel co největší magor a diváci mohli sledovat emotivní slátaninu. Navíc mi víc sedí ta česká verze, kde za ně kuchař neudělá všecho včetně nového interiéru restaurace.

7 0
možnosti

Desetitisícům lidí otevřel oči a i spoustě hospod. Bydlím v Praze na Jižním Městě a je tam klasická socialistická hospoda. Sledovali Ano šéfe a dneska se tam vaří výborně. Na nic si nehrají, kuchař vaří to, co umí nejlépe. Takže ledvinky tam jsou ledvinkami, holandský řízek holandským řízkem, bramborová kaše bramborovou kaší. A mají plno. I kdyby se stav už nijak dál nelepšil, tak ten pořad stál za to.

32 0
možnosti

...problem je, ze 70% naroda si z jeho vystoupeni vzalo jen aroganci. Prijdou do restaurace a myslej si ze si muzou o personal cistit boty. Ale jinak urcite respek k nemu samotnemu.

2 16
možnosti

Tak to jsem se asi dívala na jiný pořad, protože co vím, tak naopak učil majitele restaurací, jak si od zákazníka nenechat za každou cenu s... na hlavu a nevymýšlet pro něj první poslední. Prostě nedělat blivajzy a lákat na výhodné ceny, ale naopak lákat na kvalitní gastronomii za kterou lidi rádi zaplatí.

2 0
možnosti

Zdenda tomu pomohl minimálně tak, že alespoň část národa si nenechá ty blafy servírovat, což je určitě velká pomoc, stálo to pár kaček, ještě na tom vydělal a nakonec to pomůže víc, než kdyby se do toho začly tahat úřady, které by to nějak regulovaly, protože by restaurace hledaly různé kličky, jen tak dál, bylo by fajn u toho ještě nějaký rok zůstat Zdendo R^

17 0
možnosti

Pohlreich je borec, který se nebál to říct naplno. Samozřejmě to bylo hodně o hraní, hodně reality show, ale když člověk viděl některé ty hospody, tak by zaplakal - a je dobře, že Pohlreich ty problémy české gastronomie pojmenoval naplno. Třeba se ta celková situace zlepší.

A některé ty hlášky jsou samozřejmě legendární, viz ta žába, co buší pěstí do skály ;-D

22 0
možnosti

Ten řízek je tak malej, že už měl dávno spát.

Tomu říkáš oškrábáný brambory? Leda by chytly filcky a oškrábaly se samy.

R^

20 0
možnosti

U mě vede ...Tak po tomhle budou mít hosti stolici jak hedvábíčko....;-D

8 0
možnosti

ty první díly byly pecka, jasně že to byla reality šou, ale docela poučná a hlavně člověk viděl, co taky je možné mít za hrůzy v kuchyni v restauraci...

Dodnes si pamatuji hlášku "už jsem viděl koně blejt, žábu pěstí bušit do skály..." po které letěl kečup z okna

4 0
možnosti

Nebo 4.řada půjde, až bude potřebovat zase nějaké prachy ;-D.

Ale vážně. Nebylo to špatné, ale spíš nahraná reality show, kde se vybraly ty nejhorší podniky, aby to lidi sledovali...

0 11
možnosti

To jistě, ale na dobrých restauracích byste neukázal, co všechno může být špatně...a myslim, že to fakt pomohlo, že i restaurace v mym okolí jdou nahoru a vidím v tom fakt vliv toho pořadu

8 0
možnosti