Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Šporcl v Japonsku riskuje: poprvé ochutnal jedovatou rybu

Houslista Pavel Šporcl se nebojí zariskovat. V Japonsku, kde momentálně pobývá jako velvyslanec dobré vůle, ochutnal jedovatou rybu. V případě, že by nebyla dobře připravená, hrozila by otrava a následné komplikace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P96a30t15r59i83k 72S43v17o26b55o77d29a 3179871736525

řekl bych, že riziko (vzhledem ke kvalifikaci kuchařů) je menší, než si koupit láhev tvrdého v ČR

0/0
19.3.2014 10:36

R65a28d56o62s98l20a93v 48K36l58a12u45d51a 5674198214792

Já měl dneska kapra. Sice nebyl jedovatej, zato jsem si pochutnal:-)

0/0
16.3.2014 22:49

K33a12r10o79l42í71n19a 23K80y25s17e60l90o61v78á 9352452701815

Někde jsem četla, že ta ryba není ani  dobrá, že je to jen o tom adrenalinu. Každopádně Pavel Šporcl zraje jako víno. Nebo se mi změnil vkus ;-D

0/−1
16.3.2014 21:32

O78n61d70ř86e35j 65K33u35d69r96n65a 9586457655498

To jsou tedy kyselé hrozny ....zrovna jsem si říkal, jak vypadá ten člověk zoufale. .....

0/0
16.3.2014 23:18

P83e85t72r71a 32N55o46v49á27k94o86v87á 7448966324208

Já ty ublíznutý vlasy taky nemusím, zlatej šátek.

0/0
17.3.2014 15:16

L15u95c36i41e 28H61á24n74o24v18á 4460487264257

Vlastní život a zdraví ať si každý riskuje jak chce, ale kvůli pocitu mít se s čím vytahovat na netu jist rybu, která se musí pomalu kuchat zaziva, je vrchol snobismu. Argument, ze krevety se taky hazou přímo na gril neberu. Jo, a vegetarian nejsem.

+2/0
16.3.2014 20:45

V66e70r93o51n76i92k61a 72V48o35l41h22e53j91n47o77v88á 7382466854598

Hezký článek. Až na to, že to proběhlo  začátkem března a že Pavel Šporcl  je už přes týden zase doma (minulou sobotu hrál v Rudolfinu).

0/0
16.3.2014 20:43

V61e19r34o31n31i70k97a 57V23o19l96h32e11j37n26o92v92á 7292396574418

Hezký článek. Až na to, že to proběhlo  začátkem března a že Pavel Šporcl  je už přes týden z Japonska  doma (minulou sobotu hrál v Rudolfinu).

+1/0
16.3.2014 20:42

F57r10a10n15t18i32š36e46k 29D17o12h39n65a14l 7614699304545

A jak by takovou ptakovinu napsali, kdyby byl porad v Japonsku? Volali mu a ptali se, Pavle, nemels rybu?

+2/−1
16.3.2014 21:24

L32i63b25o34r 26T43y88m52e63š 8315838947189

Taky bych do toho i šel, sice se mám rád, ale občas se má riskovat:-)

0/0
16.3.2014 16:30







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.