Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Šporcl v Japonsku riskuje: poprvé ochutnal jedovatou rybu

Houslista Pavel Šporcl se nebojí zariskovat. V Japonsku, kde momentálně pobývá jako velvyslanec dobré vůle, ochutnal jedovatou rybu. V případě, že by nebyla dobře připravená, hrozila by otrava a následné komplikace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P32a78t71r40i86k 39S45v79o25b16o86d12a 3249621676865

řekl bych, že riziko (vzhledem ke kvalifikaci kuchařů) je menší, než si koupit láhev tvrdého v ČR

0/0
19.3.2014 10:36

R27a61d36o98s88l14a59v 10K20l10a12u88d42a 5104678284932

Já měl dneska kapra. Sice nebyl jedovatej, zato jsem si pochutnal:-)

0/0
16.3.2014 22:49

K75a11r60o24l42í40n35a 48K45y56s70e63l36o75v67á 9622102341555

Někde jsem četla, že ta ryba není ani  dobrá, že je to jen o tom adrenalinu. Každopádně Pavel Šporcl zraje jako víno. Nebo se mi změnil vkus ;-D

0/−1
16.3.2014 21:32

O15n66d69ř95e50j 74K23u54d81r67n46a 9206857185558

To jsou tedy kyselé hrozny ....zrovna jsem si říkal, jak vypadá ten člověk zoufale. .....

0/0
16.3.2014 23:18

P27e35t64r14a 49N38o83v17á50k70o50v36á 7828236744438

Já ty ublíznutý vlasy taky nemusím, zlatej šátek.

0/0
17.3.2014 15:16

L20u73c67i85e 43H40á46n95o21v23á 4560117704917

Vlastní život a zdraví ať si každý riskuje jak chce, ale kvůli pocitu mít se s čím vytahovat na netu jist rybu, která se musí pomalu kuchat zaziva, je vrchol snobismu. Argument, ze krevety se taky hazou přímo na gril neberu. Jo, a vegetarian nejsem.

+2/0
16.3.2014 20:45

V40e34r62o32n80i78k66a 44V41o14l37h27e64j37n60o25v76á 7402466704808

Hezký článek. Až na to, že to proběhlo  začátkem března a že Pavel Šporcl  je už přes týden zase doma (minulou sobotu hrál v Rudolfinu).

0/0
16.3.2014 20:43

V56e18r27o92n24i90k30a 72V34o39l20h69e23j68n39o40v45á 7752656954268

Hezký článek. Až na to, že to proběhlo  začátkem března a že Pavel Šporcl  je už přes týden z Japonska  doma (minulou sobotu hrál v Rudolfinu).

+1/0
16.3.2014 20:42

F36r30a96n15t77i20š98e46k 86D77o64h84n18a38l 7184899864425

A jak by takovou ptakovinu napsali, kdyby byl porad v Japonsku? Volali mu a ptali se, Pavle, nemels rybu?

+2/−1
16.3.2014 21:24

L13i36b73o81r 81T30y57m53e59š 8185398747909

Taky bych do toho i šel, sice se mám rád, ale občas se má riskovat:-)

0/0
16.3.2014 16:30





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.