Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Šporcl v Japonsku riskuje: poprvé ochutnal jedovatou rybu

Houslista Pavel Šporcl se nebojí zariskovat. V Japonsku, kde momentálně pobývá jako velvyslanec dobré vůle, ochutnal jedovatou rybu. V případě, že by nebyla dobře připravená, hrozila by otrava a následné komplikace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P86a82t57r92i91k 62S10v89o79b92o44d37a 3299921146815

řekl bych, že riziko (vzhledem ke kvalifikaci kuchařů) je menší, než si koupit láhev tvrdého v ČR

0/0
19.3.2014 10:36

R84a44d43o38s22l55a33v 81K48l40a50u95d47a 5124108284352

Já měl dneska kapra. Sice nebyl jedovatej, zato jsem si pochutnal:-)

0/0
16.3.2014 22:49

K84a91r30o11l35í62n77a 38K22y16s59e57l85o20v82á 9112252191665

Někde jsem četla, že ta ryba není ani  dobrá, že je to jen o tom adrenalinu. Každopádně Pavel Šporcl zraje jako víno. Nebo se mi změnil vkus ;-D

0/−1
16.3.2014 21:32

O46n63d20ř53e54j 45K46u68d80r60n59a 9386967955348

To jsou tedy kyselé hrozny ....zrovna jsem si říkal, jak vypadá ten člověk zoufale. .....

0/0
16.3.2014 23:18

P28e74t78r96a 91N24o42v12á58k77o93v69á 7428806924198

Já ty ublíznutý vlasy taky nemusím, zlatej šátek.

0/0
17.3.2014 15:16

L37u29c97i13e 26H27á55n65o89v81á 4180417904527

Vlastní život a zdraví ať si každý riskuje jak chce, ale kvůli pocitu mít se s čím vytahovat na netu jist rybu, která se musí pomalu kuchat zaziva, je vrchol snobismu. Argument, ze krevety se taky hazou přímo na gril neberu. Jo, a vegetarian nejsem.

+2/0
16.3.2014 20:45

V35e97r97o56n23i85k75a 95V44o87l49h71e95j20n51o86v68á 7732216284778

Hezký článek. Až na to, že to proběhlo  začátkem března a že Pavel Šporcl  je už přes týden zase doma (minulou sobotu hrál v Rudolfinu).

0/0
16.3.2014 20:43

V45e86r68o15n30i70k61a 78V46o57l52h30e50j45n13o26v16á 7812946614248

Hezký článek. Až na to, že to proběhlo  začátkem března a že Pavel Šporcl  je už přes týden z Japonska  doma (minulou sobotu hrál v Rudolfinu).

+1/0
16.3.2014 20:42

F43r31a17n80t39i15š93e92k 70D65o54h32n78a24l 7794299214355

A jak by takovou ptakovinu napsali, kdyby byl porad v Japonsku? Volali mu a ptali se, Pavle, nemels rybu?

+2/−1
16.3.2014 21:24

L70i75b72o35r 70T34y48m67e31š 8455328707939

Taky bych do toho i šel, sice se mám rád, ale občas se má riskovat:-)

0/0
16.3.2014 16:30







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.