- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jestli chcete jíst pořádný OPRAVDOVÝ KEČUP, tak si ho prostě jako já udělejte. Loni jsem uvařil asi 50 sklenic. Sice to dá nějakou práci, ale s tím, co se prodává v obchodech, se to nedá srovnat. Rajčata mám zdarma od tchána, který to vždycky přežene a pan neví, co s nimi:
Dobrý kečup dělá firma KAND. Stokrát lepší než Heinz.
Kecup je dochucovadlo.
Pouzit ho jako prisadu do vareni, napriklad misto rajskeho protlaku, by mohlo napadnout jen kuchynskeho analfabeta nebo osobu strasne linou, ktere vubec nezalezi na konecnem produktu.
Napada me take jmeno jisteho kuchynskeho inovatora, ktery nezna rozdil mezi kecupem, protlakem, stavou, drcenou rajskou smesi, polotovarovymi rajskymi omackami a podobnymi vyrobky.
Když nemá rád náhražky, proč vystupuje v náhražce na kvalitní pořad. Ty jeho nahrané výstupy podle scénáře jsou fakt trapný....
Občas se na to dívám a také nejsem moc veliký zastánce instantních potravin, ale občas po nich sáhnu.
On se i bujon dá pořídit bez glutamanu a podobných pecek, stačí hledat. Ne vždy má člověk po ruce vývar do omáčky apod. Když už nějakou náhražku tak bez toho hnoje co do toho dávají běžně.
Zajímalo by mě, co takový zásadový Pohlreich papá doma, když tam není kamera. Jedna věc je dobře se najíst v restauraci a druhá věc je každodenní vaření.
Já radši zůstanu u svých náhražek, protože nežiju proto, abych vařila.
Vzhledem k tomu že uvařit z čerstvého je téměř stejně drahé jako z náhražek, lépe to chutná a časově to nevyjde o mnoho hůř, tak pochybuju že by nějaké náhražky popužíval.
Přisprostlý zlatokop s připečeným mozkem od plotny, zaujímající pózy k naší národní kuchyni i dalším potravinám, které dle něho nejsou v kurzu.
Pardon, mě se tento "kuchař a šéf" v jedné osobě velmi oškliví.
Řemeslo ovládá, to se nemusí diskutovat, ale jinak je horší, než řezníkův pes. Takové "vzory" jsou dnes v televizi jeden za druhým.
Proc si vsichni mysli ze myslel 10 milionu. Mohl myslet 90 milionu a to pak by se uz dalo vyzit i v Australii :-)
Nicmene je jasne ze si delal srandu :-)
No záleží přece i na kečupu? Moje máma dělá fantastický kečup, jen rajčata, cibule a sůl, cukr (možná ještě něco), svaří, propasíruje, nandá do sklenic a zavaří. Kečup z obchodu už bych si po té její dobrotě nedala, dělám z toho třeba i omáčky.
ano, takový kečup si dám taky, ale ne z obchodu vyrobený z jablečné šťávy, zahušťovadel, emulgátorů, stabilizátorů, barviv a další stovky E