Diskuze

I Pohlreich má svou cenu, kečup vezme na milost za sumu se sedmi nulami

Nejznámější český šéfkuchař Zdeněk Pohlreich přiznal v televizi Óčko, že od výrobců náhražek, proti nimž tak veřejně brojí, dostává nabídky, aby se postavil za jejich výrobek. Zatím je všechny odmítl, ale jak přiznal, nechal by se zviklat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jediný co umí je želé

3 1
možnosti
PZ

P24a51v44e96l 85Z15i27k54a

2. 3. 2013 8:36

Jestli chcete jíst pořádný OPRAVDOVÝ KEČUP,  tak si ho prostě jako já udělejte. Loni jsem uvařil asi 50 sklenic. Sice to dá nějakou práci, ale s tím, co se prodává v obchodech, se to nedá srovnat. Rajčata mám zdarma od tchána, který to vždycky přežene a pan neví, co s nimi:

http://recepty.vareni.cz/domaci-kecup-2/

3 0
možnosti
JK

Dobrý kečup dělá firma KAND. Stokrát lepší než Heinz.

0 0
možnosti
CK

Kecup je dochucovadlo.

Pouzit ho jako prisadu do vareni, napriklad misto rajskeho protlaku, by mohlo napadnout jen kuchynskeho analfabeta nebo osobu strasne linou, ktere vubec nezalezi na konecnem produktu.

Napada me take jmeno jisteho kuchynskeho inovatora, ktery nezna rozdil mezi kecupem, protlakem, stavou, drcenou rajskou smesi, polotovarovymi rajskymi omackami a podobnymi vyrobky.

1 1
možnosti
PT

A ten inovátor je kdo?

0 0
možnosti
MK

Když nemá rád náhražky, proč vystupuje v náhražce na kvalitní pořad. Ty jeho nahrané výstupy podle scénáře jsou fakt trapný....

8 9
možnosti
KH

Občas se na to dívám a také nejsem moc veliký zastánce instantních potravin, ale občas po nich sáhnu.

2 0
možnosti
PT

On se i bujon dá pořídit bez glutamanu a podobných pecek, stačí hledat. Ne vždy má člověk po ruce vývar do omáčky apod. Když už nějakou náhražku tak bez toho hnoje co do toho dávají běžně.

5 0
možnosti
EH

Zajímalo by mě, co takový zásadový Pohlreich papá doma, když tam není kamera. Jedna věc je dobře se najíst v restauraci a druhá věc je každodenní vaření. 

Já radši zůstanu u svých náhražek, protože nežiju proto, abych vařila. ;-)

7 21
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu že uvařit z čerstvého je téměř stejně drahé jako z náhražek, lépe to chutná a časově to nevyjde o mnoho hůř, tak pochybuju že by nějaké náhražky popužíval.

17 1
možnosti

Přisprostlý zlatokop s připečeným mozkem od plotny, zaujímající pózy k naší národní kuchyni i dalším potravinám, které dle něho nejsou v kurzu.

Pardon, mě se tento "kuchař a šéf" v jedné osobě velmi oškliví. 

Řemeslo ovládá, to se nemusí diskutovat, ale jinak je horší, než řezníkův pes. Takové "vzory" jsou dnes v televizi jeden za druhým.:-/

7 25
možnosti
JS

Proc si vsichni mysli ze myslel 10 milionu. Mohl myslet 90 milionu a to pak by se uz dalo vyzit i v Australii :-)

7 1
možnosti
JS

Nicmene je jasne ze si delal srandu :-)

17 0
možnosti
IH

No záleží přece i na kečupu? Moje máma dělá fantastický kečup, jen rajčata, cibule a sůl, cukr (možná ještě něco), svaří, propasíruje, nandá do sklenic a zavaří. Kečup z obchodu už bych si po té její dobrotě nedala, dělám z toho třeba i omáčky.

11 0
možnosti
DM

ano, takový kečup si dám taky, ale ne z obchodu vyrobený z jablečné šťávy, zahušťovadel, emulgátorů, stabilizátorů, barviv a další stovky E

7 0
možnosti
OU