Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Brouky jsem nejedla, ale netopýra ano, šokuje Daniela Peštová

Topmodelka Daniela Peštová povýší díky show MasterChef na moderátorku. Sama se ale za ni nepovažuje. Jak řekla v rozhovoru pro iDNES.cz, důležitější pro ni bylo, aby si zdokonalila vlastní kulinářský um. Je totiž vášnivou kuchařkou, která kdysi ochutnala i netopýra.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

daska88

hruza

ten porad je hrozny a tato dama se do nej skvele hodi

+1/0
31.8.2012 21:56

krueger

a co na to Honzik Tleskacu

Jsem sokovan....

0/0
31.8.2012 15:31

Lotofágyně

To je reklama

na pochoutky od Tricatela?

0/0
31.8.2012 11:28

oxis

i kdeže

Muzikanta, rockera, má! :)

0/0
31.8.2012 9:54

Achille Volfoni

Master Chef

Viděl jsem první díl na Markíze a musím říct,že ten pořad je opravdu velmi dobrý.Porota ve složení Štift,Šubrt,Korbelič nemá chybu.Jde vidět,že všichni tři patří ke špičce v oboru.Jídla hodnotí dle chuti,nikoli dle sympatií k soutěžícím.

0/0
31.8.2012 9:33

lim e^x do nekonečna

Re: Master Chef

taky jsem se tuhle díval na Markýze... Markýze de Sade... myslím, že se to jmenovalo Pérem Markýze de Sade 8-o

0/0
31.8.2012 9:37

sirhcahc

Re: Master Chef

Tys byl vždycky divný ... :-P

+2/0
31.8.2012 9:39

Achille Volfoni

Re: Master Chef

proč intelektuále?Chápu,že Sváteční slovo nebo Cesty víry jsou Vaši krevní skupinou,ale to přeci není důvod hanit něco,co jste ještě neviděl.

+1/0
31.8.2012 10:02

ty máš svaly, já mám čáry

Re: Master Chef

Bojím se bojím, že brzo bude mít svůj pořad o vaření i TV Noe.... I když takový biskupský chlebíček se docela dá :-P

+1/0
31.8.2012 10:18

Achille Volfoni

Re: Master Chef

TV Noe....to ještě furt jede?8-o;-D

0/0
31.8.2012 10:33

ty máš svaly, já mám čáry

Re: Master Chef

Tak určitě :-P

0/0
31.8.2012 10:39

opportunity

Re: Master Chef

Já to ještě neviděla, ale slyšela jsem, že pár věcí vyřadili bez ochutnání, tak jaképak hodnotí podle chuti.

0/0
1.9.2012 12:47

ty máš svaly, já mám čáry

a přitom stačilo napsat

že jí chutná :-P

+2/0
31.8.2012 9:31

lim e^x do nekonečna

otázka, která se nabízí

když Daniela hovoří o tom, jak jí ta poloha vyhovuje - které další polohy jí vyhovují? 8-o

0/0
31.8.2012 9:30

ty máš svaly, já mám čáry

no ty koky

Netopýr? Bůh ví, co všechno ta paní ještě měla v puse. Hada? 8-o

0/0
31.8.2012 9:29

lim e^x do nekonečna

Re: no ty koky

jednookýho 8-o

+1/0
31.8.2012 9:31

chachris5

Hmmm ...

Mohla by ukázat toho svého netopýra ... 8-o

+3/0
31.8.2012 9:25

ty máš svaly, já mám čáry

Re: Hmmm ...

Jen aby to nebylo plané očekávání jako u Diany 8-o

0/0
31.8.2012 9:32

chachris5

Re: Hmmm ...

To je pravda ... ;-)

0/0
31.8.2012 9:38

PosledníMohykánStáleŽivý

Netopýři jsou fajn. Hlavně že nedlabala holuby.

0/0
31.8.2012 9:24

opportunity

Re: Netopýři jsou fajn. Hlavně že nedlabala holuby.

fuj ty čuně.

0/0
1.9.2012 12:48

Korvetní kapitán Pepan A2

Jsem nevěděl že jako kuře chutná skoro všechno.

V tom případě nechápu, proč se kuchaři namáhají s tolika kulinářskými dobrotami, když výsledkem je chuť kuřete.;-D

0/0
31.8.2012 9:21

Jitřní dar

Re: Jsem nevěděl že jako kuře chutná skoro všechno.

Zvědavé olihně byly malé, neškodné, jejich loviště se velmi těžce hledala a gourmeti celého světa se shodli v tom, že na světě neexistuje tvor, který by měl odpornější chuť než ony. To mělo za následek, že se po nich vzápětí nesmírně zvýšila poptávka v jistých velmi drahých restauracích, kde z nich ti nejzkušenější šéfkuchaři s neobvyklou péčí připravovali pokrmy, které neobsahovaly ani kousek olihně.

0/0
31.8.2012 11:33

opportunity

Re: Jsem nevěděl že jako kuře chutná skoro všechno.

Pěkné. Já třeba nechápu, proč jsou tak populární ústřice, každý tvrdí, že chuť nemají a jsou jako sopel...

0/0
1.9.2012 12:49

z-VV-na-CENSORED

Jsem sokovan!

Jak je mozny, ze jeste nejedla brouky, kdyz uz za sebou ma netopyra?

-

BTW, kopirovat Ozzyho znamkou punku opravdu neni. ;-D

+1/0
31.8.2012 9:00

lim e^x do nekonečna

Re: Jsem sokovan!

Ozzy a punk? 8-o

to k sobě pasuje asi jako Daniela a celibát... :-P

0/0
31.8.2012 9:11

z-VV-na-CENSORED

Re: Jsem sokovan!

To byla samozrejme hyperbola. "Myslis si, ze je to znamka panku?" prilezitostne pouzivame ke zchlazeni bezduchyho vtipalka.

+1/0
31.8.2012 9:24

Lotofágyně

Re: Jsem sokovan!

Visací zámek - Známka punku

0/0
31.8.2012 11:31

z-VV-na-CENSORED

Re: Jsem sokovan!

Samozrejme ... nejak me nenapadlo, ze by nekdo mohl neco tak zasadniho neznat.

0/0
31.8.2012 11:41

Lotofágyně

Re: Jsem sokovan!

Třeba ani takovouhle klasiku tady na Revý někdo nezná, smiř se s tím.

0/0
31.8.2012 11:52

_lu

...

ano, jako kuře chutnají lidem mušle, žabí stehýnka a např. i netopýři... jako kuře chutná všechno těm, co mají hubu na spařený chroští a nerozeznají kuře od krůty;-D

+1/0
31.8.2012 8:54

chachris5

Za mě ano ... :-P

0/0
31.8.2012 8:19

Kukisek

...

A jak chutnal?

Jako kuře. Jako kuře chutná skoro všecho... 8-o 8-o 8-o R^ ;-D

0/0
31.8.2012 8:05

bubacik_3

...

... a polyka?8-o8-o

0/0
31.8.2012 7:57

Labia Majora Zemanova

...

Jsem šokován, netopýra prej zapíjela koňským semenem.

0/0
31.8.2012 7:53

jedenactikilovakoule

Vsadím zuby po babičce

že tato osoba má problém i s míchanými vejci!   :-P

+3/0
31.8.2012 7:42

síma25

Re: Vsadím zuby po babičce

Tak s tím by měl myslím spíš problém Palo...

0/0
31.8.2012 7:59

lim e^x do nekonečna

Re: Vsadím zuby po babičce

nevím, nepodceňoval bych Danielu... možná by ti s vejci uměla tak zamíchat, že už bys to od jiný nechtěl :-P

0/0
31.8.2012 9:17

jedenactikilovakoule

Re: Vsadím zuby po babičce

tak to určitě!   ;-D

0/0
31.8.2012 12:57

Lubomír H

VEDRANE důležitá informace ! Děkuji

:-P:-PRv;-€

+3/0
31.8.2012 6:59

Rupert

Od kterého hokejisty ona je..

Nebo je to radní za Prahu 4?

+2/0
31.8.2012 6:23

Jitřní dar

No a?

No a? Když je hlad, spase člověk všechno.

+1/0
31.8.2012 1:25

khonsun

Re: No a?

Jestli to byl netopir, nebo kalon; je to jedno; je to bilkovina a netusim, co by na tom melo byt extra. Tedy pokud to byl savec z jatecneho chovu. Pokud z prirody, tak dobre tepelne upravit a vybrat dostatecne osvaleneho.

0/0
31.8.2012 7:46

síma25

Re: No a?

I ten Vedran umí víc česky;-)

+1/0
31.8.2012 8:00

khonsun

Re: No a?

Za netopejra se kaji a sypu si popel.

0/0
31.8.2012 8:07

chachris5

Re: No a?

8-o Hujere, taková kaňka v tvým věku ... :-P

+2/0
31.8.2012 8:20







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.