- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
za tim našim seniorklubem
to bys jí nedřív snad jako normální člověk očistila, oloupala a nakrájela ne? a to už bys jí pak asi neuvařila ty stará blbá mergle
Já vařím brambory ve slupce. Potom se líp loupou a nebo je jenom pokrájím na kousky a opeču i se slupkou jako "americké" brambory.
Ale aspoň z nich opláchnu hlínu, to jo
..francouzké brambory mohou být zdraví zdraví škodlivé
Nejsem odborník na zbraně ani pyrotechnik, je tu někdo takový, kdo ví, zda by 100 °C stačilo k iniciaci obsahu té věciMV.
Těžko říct, po takové době. Sama výbušná nálož by měla zůstat poměrně nezměněná, ale složky v roznětce už tak stabilní nejsou. A pokud by "zapracovala" roznětka, tak hlavní nálož určitě taky, i kdyby se sníženým účinkem. A za normálních okolností se udává, že střepinový účinek podobných granátů je do 5ti metrů 100% smrtící.