Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Hašlerka, peníze, mobil a líčení. Dámy na plese ukázaly obsah kabelek

  10:00aktualizováno  10:00
Plesová sezona je takřka u konce. Jednou z příležitostí, kde se známé tváře mohly předvést v krásných róbách, byl Česko-Slovenský ples v pražském Obecním domě. Dokonale upravené dámy prozradily tajemství svých kabelek.

„Tic tac, potom je tam malinký pudřík, velká líčka, samozřejmě lesk na rty, to je nezbytnost. Pak tam mám tisíc korun, doufám, že víc nebudu potřebovat. Co tam ještě mám? Klíče, jednu hašlerku, asi pro štěstí... to už je myslím všechno,“ přiznala Gábina Partyšová.

Moderátorka navíc prozradila, že na plesech s cizími muži netančí. Je to prý pro ní příliš osobní záležitost.

Fotogalerie

„Tady se nic moc nevejde. Chtěla jsem si toho vzít daleko víc. Mám tady pudr, rtěnku a mobil. To mi stačí, protože přítel Johan má klíče, kartu a všechno, co bude potřebovat, aby mě zachránil,“ řekla zpěvačka Kateřina Mátlová o obsahu své kabelky.

„Mám tam hrozný bordel. Včera jsem byla na party,“ přiznala moderátorka Lenka Vacvalová a nakonec prozradila, že má v kabelce lesk, klíče, vizitky a peníze.

Na akci nemohla chybět ani slovenská modelka Andrea Verešová, která si Valentýna na plese užívala s manželem.

„I když je ta kabelka malá, hrozně hodně se tam vejde. Mám tam telefon, to už má v této době asi každý člověk, mám tam rtěnku, pudřenku a žvýkačku,“ řekla modelka.

Všechny přítomné dámy pojaly ples jako oslavu svátku zamilovaných. Ples moderovala česko-slovenská dvojice herec Tomáš Hanák a bývalá Miss Lucia Hablovičová. Kromě pěveckého vystoupení hlavní hvězdy Jany Kirschner se na podiu ukázaly i zpěvačky Monika Bagárová a Andrea Kalivodová či skupina Olympic.

Menu 2. Česko-Slovenského plesu

AMUSE BOUCHE dle šéfkuchaře, pečivo, máslo

***

STUDENÝ PŘEDKRM

Uzená kačeří prsa s kaštanovým pyré a mini salátem, brusinkový gel , toast

Carpaccio z kořenové zeleniny s kroketou z kozího sýra

***

HLAVNÍ JÍDLO

Grilovaný candát s koprovou espumou a brambory Parisienne, tatarák z BIO vajíčka

Pečená vepřová panenka v bránici s haluškami se slaninou a petrželí podávaná s tymiánovým glacé

***

DEZERT

Tradiční lívanec s borůvkami a šlehačkou, karamelový sorbet

Gratinovaný žloutkový krém s čerstvým ovocem

K dispozici byly také krájecí masová stanice a stoly se studeným a teplým občerstvením, kde nabízeli pečená kuřecí křídla na medu a chilli, vodňanskou kachnu na kmínu, slovenské halušky s pečenou slaninou a brynzou, lokše s brynzou a pažitkou, lokše s husími játry, hovězí guláš z kližky na černém pivě, dušená králičí stehna se švestkovou omáčkou a mandlemi a grilovaného candáta na tymiánu.

Autoři: , ,

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.